Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βαριά καρφιά της Αννας Φόνσου για τον άνθρωπο που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο -Τι απαντά ο ίδιος

Βαριά καρφιά της Αννας Φόνσου για τον άνθρωπο που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο -Τι απαντά ο ίδιος

Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το γεγονός ότι δεν είχε κοινοποιήσει που βρίσκεται, έχει προκαλέσει ανησυχία στους κοντινούς του ανθρώπους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Φόνσου ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα. Ο Γιώργος Μαρίνος παλαιότερα και για μικρό χρονικό διάστημα είχε φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του ηθοποιού» και γι’ αυτό η ηθοποιός πήρε την πρωτοβουλία να στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Φόνσου ασχολείται με την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου. Πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ότι ένας άνδρας, ο οποίος φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο την είχε απειλήσει, ζητώντας την να μην ασχοληθεί ξανά με το θέμα.

Τι είπε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου στην εφημερίδα Espresso.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του.

Μιλώντας στην Espresso η Άννα Φόνσου επισήμανε: «Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω».

Η απάντηση του ανθρώπου που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους», ήταν η απάντηση του άνδρα που φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον διάσημο περφόρμερ απομονωμένο.

«Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε μιλώντας στο star.gr, ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του, ανέφερε ότι δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.

Leave a Comment