Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βαρυ πενθος σε ολη την Λαμια - Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κέλλυ - Ο σπαραγμος του πατερα της

Βαρυ πενθος σε ολη την Λαμια - Το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κέλλυ - Ο σπαραγμος του πατερα της

Κλίμα οδύνης και θρήνου επικρατεί στη Λαμία μετά το θάνατο της 14χρονης μαθήτριας που έχασε τη ζωή της από τις παρενέργειες του κορωνοϊού.

Ανείπωτος πόνος στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου, που το γλυκό χαμόγελό της «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα

0000

Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά, που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο

χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Πρόκειται για το τέταρτο ανήλικο θύμα της πaνδhμiας του κορωνοϊού στη χώρα. Η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, η διαταγή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τη διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και η προανάκριση που

παρήγγειλε η Εισαγγελία συνθέτουν ένα πλέγμα ενεργειών που ελπίζεται πως θα φωτίσουν το θλιβερό και σύντομο στην εξέλιξη του δραματικού γεγονότος και θα δώσουν ακριβείς απαντήσεις στα «γιατί» που θέτει με σπαραγμό η οικογένεια της μαθήτριας.

Leave a Comment