Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βαρύ πένθος στην Καλαμάτα - Αυτοί είναι οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο

Βαρύ πένθος στην Καλαμάτα - Αυτοί είναι οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο


Βαρύ πένθος στην Καλαμάτα: Αυτοί είναι οι δύο 20χρονοι που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρετούν τα

0000

θύματα της τραγωδίας στην Καλαμάτα, τους δύο 20χρονους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο.

Βαρύ πένθος γιατα θύματα της τραγωδίας στην Καλαμάτα, τους δύο 20χρονουςαπό τη περιοχή του Μελιγαλά, που έχασαν τη ζωή τους σετροχαίοδυστύχηματην Τρίτη το βράδυ.

Το θανατηφόρο τροχαίοσημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίποληςκαι πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το

αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δένδρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού ο οποίοςανασύρθηκε νεκρός και του συνεπιβάτη που κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Θύματα του μοιραίου τροχαίου είναι οιΒασίλης Δημητρακόπουλος και ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης, αμφότεροι αθλητές της τοπικής ομάδας Εθνικός Μελιγαλάς, η οποία και τους αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως προς ένδειξη πένθους, οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ομάδας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

“Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας , δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην

ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους.Κρίμα , κρίμα , κρίμα”, αναφέρεται στην ανάρτηση της τοπικής ομάδας για το τραγικό συμβάν.

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι των θυμάτων

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείςαποχαιρετούν τα δύο

αδικοχαμένα παιδιάμε μηνύματα στις σελίδες τους στο Facebook.

Leave a Comment