Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βαρυς ΜΑΓΚΑΣ οδηγός του ΚΤΕΛ - Δεν φορούσε μάσκα και κάπνιζε την ώρα που οδηγούσε

Βαρυς ΜΑΓΚΑΣ οδηγός του ΚΤΕΛ - Δεν φορούσε μάσκα και κάπνιζε την ώρα που οδηγούσε

Λάρισα: Οδηγός του ΚΤΕΛ κάπνιζε και δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια που οδηγούσε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Λάρισας.

Τη συμπεριφορά ενός οδηγού σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Λάρισας, το οποίο εκτελούσε το

0000

δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Λάρισα, κατήγγειλε ένας πολίτης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο οδηγός δεν φορούσε μάσκα. Παράλληλα, κάπνιζε κιόλας, την ώρα που οδηγούσε.

Λάρισα: Τι έγραψε πολίτης στην επιστολή του

«Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αξιότιμοι κύριοι, με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση σας κοινοποιώ φωτογραφίες του υπαλλήλου-οδηγού σας κατά το χθεσινό(14.04.2021) πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Λάρισας, από Τρίκαλα για

Λάρισα.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός του λεωφορείου μιλούσε διαρκώς στο κινητό του μεσώ ακουστικών. Το έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ τη μάσκα προστασίας του. Το ότι αποφάσισε επίσης να ΚΑΠΝΙΣΕΙ, προφανώς για τον ίδιο θα αποτελεί κάτι φυσιολογικό.

Εντός του λεωφορείου βρισκόμασταν περίπου

15 άτομα (η πλειονότητα των οποίων αλλοδαποί). Εκ των οποίων ΟΛΟΙ φοράγαμε μάσκα προστασίας και κανένας δεν μιλούσε».

Λάρισα – Στη συνέχεια, ο πολίτης ανέφερε για το περιστατικό: «Δυστυχώς συνέβησαν και κάποια ακόμη φαιδρά πράγματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής,τα οποία δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και ως εκ τούτου δεν επιθυμώ να τα κοινοποιήσω.

Είμαι σίγουρος πως η έλλειψη ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού του υπαλλήλου σας,δεν σας εκφράζει ως επιχείρηση. Παρ’ ολ’ αυτά όμως, επειδή οι περιστάσεις λόγω της πανδημίας απαιτούν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από όλους μας, θα σας παρακαλούσα να του επιστήσετε την προσοχή, ώστε να μη συμβεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον. Ένας δυσαρεστημένος επιβάτης».

Leave a Comment