Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βασιλακόπουλος - Oι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν ΜΟΝΟ με τεστ στα σούπερμαρκετ

Βασιλακόπουλος - Oι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν ΜΟΝΟ με τεστ στα σούπερμαρκετ

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Την νυχτερινή διασκέδαση υπέδειξε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, ως τη βασική αιτία έξαρσης των κρουσμάτων. Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, ο κ. Βασιλακόπουλος ζήτησε τη διενέργεια τεστ, για τους ανεμβολίαστους που θέλουν να πάνε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουν.

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Τεστ για να ψωνίσουν οι ανεμβολίαστοι»

Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μίλησε ο Καθηγητής

0000

Πνευμονολογίας κ. Βασιλακόπουλος την Τρίτη 17 Αυγούστου. Μεταξύ άλλων, ζήτησε περισσότερους περιορισμούς και απαγορεύσεις για τους μη εμβολιασμένους. Ειδικότερα, ζήτησε τη διενέργεια τεστ για όσους ανεμβολίαστους θέλουν να πάνε να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης. Είναι πολύ διαφορετική η διασκέδαση που σε τελική ανάλυση μπορώ να μην πάω από το να μην μπορώ να πάρω τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζομαι για να ζήσω. Αυτό που θα μπορούσε να εφαρμοστεί είναι να είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τεστ για να πας να ψωνίσεις, αν ντε και καλά δεν θες να εμβολιαστείς».

«Η μεγάλη αιτία της έξαρσης είναι η νυχτερινή διασκέδαση»

Την νυχτερινή διασκέδαση υπέδειξε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, ως τη βασική αιτία έξαρσης των κρουσμάτων. Έπειτα, στάθηκε στην αξία του εμβολιασμού και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να είναι προστατευμένοι και οι

1

εμβολιασμένοι.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε μακριά από την κορύφωση, γιατί συνεχίζει να υπάρχει κινητικότητα. Η μεγάλη αιτία της έξαρσης είναι η νυχτερινή διασκέδαση. Οι νέοι ξεφαντώνουν όπως πριν τον κορωνοϊό. Όταν δεν είμαστε εμβολιασμένοι τα ανθρώπινα πράγματα είναι πρόβλημα.

Όταν είμαστε στο μπαράκι δεν φοράω τη μάσκα μου και δεν κάθομαι στα 2 μέτρα από τον άλλον. Η μεγάλη αύξηση που έχουμε είναι σε μικρές ηλικίες. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε χάσει πέντε νέες ανθρώπους 18 – 39 ετών όλοι ανεμβολίαστοι και δεκατέσσερις είναι διασωληνωμένοι. Έχουμε 94 ανθρώπους νεκρούς σε αυτές τις ηλικίες (συνολικά). Ο νέος δεν είναι άτρωτος. Έχουμε ένα παιδάκια διασωληνωμένο, ως εκ τούτου πρέπει να

είμαστε όλοι προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω αν δεν εμβολιαστούμε.

Τα νυχτερινά κέντρα/μπαρ θα πρέπει να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους. Ο άλλος θα πρέπει να έχει ως κίνητρο, αν θέλει να διασκεδάσει, θα πρέπει να εμβολιαστεί. Θα έπρεπε να ισχύσει και εσωτερικούς και για εξωτερικούς χώρους. Δεν εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εφευρεύθηκε και το επάγγελμα του τσιλιαδόρου που όταν έρχεται έλεγχος λέει στους πελάτες να κάτσουν».

Leave a Comment