Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βασίλης Λυριτζής: Το Συγκινητικό «Αντίο» Του Δημήτρη Οικονόμου Στον Συνεργάτη Του (Pics+Video)

Βασίλης Λυριτζής: Το Συγκινητικό «Αντίο» Του Δημήτρη Οικονόμου Στον Συνεργάτη Του (Pics+Video)

Μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» ο Δημήτρης Οικονόμου αποχαιρέτησε τον φίλο και κουμπάρο του.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου, Βασίλη Λυριτζή, «βύθισε» σε θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο και ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» ανακοίνωσε τον χαμό του επί 28 χρόνια συνεργάτη του.

«Ξεκινάμε με μια τραγική είδηση. Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής, ο αδερφός μας, ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του. Είχε προβλήματα τους τελευταίους 2-3 μήνες. Πριν από λίγο κατέληξε. Ήμασταν μαζί από το 1989 και είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Θα είμαι πάντα δίπλα στους συγγενείς του. Ο κόσμος καταλαβαίνει την κατάσταση που βρίσκομαι σήμερα. Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε βέβαια τις τελευταίες ημέρες. Ξέραμε πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και ειδικά από χθες το βράδυ που ενημερώθηκα και εγώ πως είναι δύσκολη η κατάστασή του και ήταν θέμα ωρών. Στις 5.30 έγινε το

συμβάν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για τον «αδερφό» του, όπως τον αποκάλεσε, ενώ όλη η εκπομπή κύλησε σε «βαρύ» κλίμα.

Δείτε το video με το τηλεοπτικό «αντίο» του Δημήτρη Οικονόμου στον Βασίλη Λυριτζή:

Leave a Comment