Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Best Friend's Fear: Η Ελλη Κοκκίνου πέφτει θύμα ακραίας φάρσας -Ο τρόμος της [βίντεο]

Best Friend's Fear: Η Ελλη Κοκκίνου πέφτει θύμα ακραίας φάρσας -Ο τρόμος της [βίντεο]

Νέο επεισόδιο Best Friend’s Fear και ο Σάββας Πούμπουρας έχει στήσει την τέλεια φάρσα στην Έλλην Κοκκίνο.

Ο Σάββας Πούμπουρας, μετά τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά, «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Best Friend’s Fear.

Φρίκη στη λίμνη για την Έλλη Κοκκίνου στο Best Friend’s Fear

Η Έλλη Κοκκίνου επισκέπτεται μαζί με την ομάδα της τη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Ωστόσο, τόσο ο φωτογράφος, όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους, στο

0000

Η Έλλη Κοκκίνου σε τροχόσπιτο προσπαθεί να δει τι τους καταδιώκει στην φάρσα του Best Friend's Fear

Η Έλλη Κοκκίνου σε τροχόσπιτο προσπαθεί να δει τι τους καταδιώκει στην φάρσα του Best Friend's Fear

Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης με την Έλλη Κοκκίνου. Όπως όμως μαθαίνουμε από την παραγωγή του Best Friend’s Fear, στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις

Να σημειώσουμε πως η φάρσα στην Έλλη Κοκκίνου περιλαμβανόταν και στο πρώτο, πρώτο τρέιλερ του Best Friend’s Fear πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Αν και το κανάλι δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φάρσα στην Έλλη Κοκκίνου, παρακολουθούμε στα αποσπάσματα που προβάλλονται στο τρέιλερ πως εκείνη και οι συνεργάτες της βρίσκονται μέσα σε ένα τροχόσπιτο, την ώρα που κάποιος άνδρας με ιδιαίτερα τρομακτικό πρόσωπο απειλεί να μπει σε αυτό.

Βίντεο: Το τρέιλερ του αποψινού Best Friend’s Fear

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας! «Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Αυτή την Παρασκευή, στις 22:45.

Leave a Comment