Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Big Brother: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που τώρα χτίζεται

Big Brother: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που τώρα χτίζεται

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πολυναμενόμενη επιστροφή του Big Brother μέσα στον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το τεράστιο πολυτελές σπίτι κοντά στα ΚΑΠΑ Studios, με πολλούς εξωτερικούς χώρους και πισίνα, βρίσκεται σε φάση αποπεράτωσης αυτές τις μέρες, καθώς οι χρόνοι πιέζουν, αφού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου.


Η πρεμιέρα του απόλυτου reality show που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα, οπότε και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους 16 συμμετέχοντες παίκτες.


8.000 δηλώσεις για το ΒΒ

Είναι εντυπωσιακό ότι έφτασαν τις 8.000 οι αιτήσεις συμμετοχής όλων εκείνων που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να

0000

διεκδικήσουν μία από τις θέσεις της τελικής 16άδας. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται χιλιάδες υποψήφιοι από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, με εντυπωσιακά βιογραφικά καριέρας -πολιτικοί μηχανικοί μέχρι και δικηγόροι!- ενώ οι ηλικίες, η κοινωνική τους προέλευση, το μορφωτικό επίπεδο και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα καλύπτουν μία τεράστια γκάμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Από τους 8.000 ενδιαφερόμενους, επιλέχθηκαν 150, στη συνέχεια μόλις 40, κατόπιν 30 και αυτή την περίοδο γίνεται η τελική επιλογή, με τις υποδείξεις ψυχολόγου, για να αναδειχτούν οι 16 που θα είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι του ΒΒ.

IMG_3191

IMG_3189

IMG_3188

IMG_3187

Tο control room στο σπίτι του Big Brother σύντομα θα είναι έτοιμο


Ο Big Brother δεν κοιμάται ποτέ
24 ώρες το 24ωρο, σε καθημερινή βάση πρόκειται να καταγράφεται από τις τηλεοπτικές κάμερες η ζωή των 16 διαγωνιζομένων μέσα στο σπίτι. Οι άνετοι χώροι, οι υποδομές, η επιλογή της οικοσκευής και των υπολοίπων στοιχείων μέσα στο σπίτι -θα υπάρχει μέχρι και τζακούζι!- πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες, ναδικαιώσουν τηναπόφασητου ΣΚΑΪ να μην αναθέσει σε κάποια εξωτερική εταιρεία, αλλά να αναλάβει εξ ολοκλήρου με εσωτερική παραγωγήτην υλοποίηση του απαιτητικού project. To budget που εξοικονομήθηκε έτσι, πρόκειται να δαπανηθεί στις εντυπωσιακές δοκιμασίες που σχεδιάζονται για να υποβληθούν οι παίκτες.Μάλιστα, και σύμφωνα με τα διεθνή standards του συγκεκριμένου τηλεοπτικού project, έχει προβλεφτεί και άμεσα θα έχει ολοκληρωθεί το control room του σπιτιού, όπου τεχνικοί, δημοσιογράφοι, viewers και cameramen «παρακολουθούν» και καταγράφουν την καθημερινότητα των 16 υποψήφιων νικητών.

Leave a Comment