Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βίντεο: Η στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης πέφτει on air από την καρέκλα του -Εξαφανίστηκε από το πλάνο

Βίντεο: Η στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης πέφτει on air από την καρέκλα του -Εξαφανίστηκε από το πλάνο

Απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς ο έμπειρος παρουσιαστής ξαφνικά βρέθηκε στο κενό όταν έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν.

Οπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη -με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου- ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν την ώρα που πήγε να πάρει ένα τάμπλετ από τα χέρια της συνεργάτιδάς του.

Βίντεο: Η στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης πέφτει από την καρέκλα

Οπως ήταν φυσικό, υπήρξε ανησυχία και απευθείας έπεσε το σήμα της εκπομπής. Ευτυχώς όλα ήταν καλά με την υγεία του παρουσιαστή, αφού στιγμές αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πόστο του.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Σεπτεμβρίου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης, ευρισκόμενος στο ίδιο πλατό, είχε πέσει από την καρέκλα στην οποία καθόταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» και πλέον πολλά ερωτήματα υπάρχουν με το τι γίνεται με τις καρέκλες του τηλεοπτικού σταθμού.

Leave a Comment