Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το μωρό της στη Νέα Ιωνία

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το μωρό της στη Νέα Ιωνία

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη 19χρονη να εγκαταλείπει το μωρό της σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Open.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό στην αγκαλιά της. Η νεαρή κοπέλα το κρατά σφιχτά και κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Περπατάει βιαστικά, περνάει τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται, ενώ στη συνέχεια κάνει την αντίστροφή πορεία με άδεια αγκαλιά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από 4 λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τι είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία

Σύμφωνα με το Open η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό». Με δάκρυα στα μάτια, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος.

Το βίντεο με την 19χρονη να εγκαταλείπει το μωρό

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την 19χρονη να εγκαταλείπει το μωρό από το δελτίο ειδήσεων του OPEN:

Leave a Comment