Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή του τροχαίου - Δείτε με ποσα χιλιόμετρα πηρε την στροφή

Βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή του τροχαίου - Δείτε με ποσα χιλιόμετρα πηρε την στροφή

Mad Clip:Βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του γνωστού τράπερ, λίγο πριν το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το Audi με τις κίτρινες πινακίδες και το αυτοκίνητο του διάσημου τράπερ είναι δίπλα δίπλα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο του Mad Clip μένει πίσω και αρχίζει να

0000

αναπτύσσει ταχύτητα για να ξεπεράσει το άλλο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, καταφέρνει να περάσει το Audi με μεγάλη ταχύτητα και μπαίνει στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή.

Mad Clip:Αναζητείται από την αστυνομία το Audi R8

Λίγο μετά τις 16:00, η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε

χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Ακολουθεί το συγκλονιστικό βίντεο:

Leave a Comment