Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βόλος: 13χρονη πήδηξε από πεζογέφυρα λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Βόλος: 13χρονη πήδηξε από πεζογέφυρα λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον Βόλο κατάφεραν να σώσουν την τελευταία στιγμή μια 13χρονη που επιχείρησε να πέσει από πεζογέφυρα, λόγω απογοήτευσης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ανήλικη Ρομά ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, προσπαθούσε να την μεταπείσει ενώ κοντά βρισκόταν μια υποομάδα της ΔΙΑΣ που όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει μετέβη άμεσα στο σημείο και ειδοποίησε επίσης αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.


Ενώ η ώρα περνούσε και η 13χρονη ήταν ακόμη πάνω στην πεζογέφυρα, που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος από το δρόμο, κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό. Κάτω της ακριβώς βρίσκονταν οι αστυνομικοί, που βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, ένωσαν ταυτόχρονα τα χέρια τους και κατάφεραν να την πιάσουν.Η ανήλικη, έχοντας τις αισθήσεις της αλλά σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο, προληπτικά, μεταφέρθηκαν και οι αστυνομικοί -δύο αρχιφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας- καθώς είχαν πόνους στα χέρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 13χρονη ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης και στο νοσοκομείο Βόλου θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.

Leave a Comment