Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βόλος - Αθώα η σύζυγος για τα χαστούκια που έριξε στον άνδρα της

Βόλος - Αθώα η σύζυγος για τα χαστούκια που έριξε στον άνδρα της

Αθώοι κρίθηκαν τελικά από τοΤριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η 45χρονη γυνή και ο 23χρονος γιο της, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απλή

0000

σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, με αφορμή μήνυση του 52χρονου συζύγου και πατέρα, ότι του έριξε χαστούκι η πρώτη και του προκάλεσε οίδημα στο μάτι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της μάνας και του γιου, που κάθισαν στο εδώλιο, ο κατηγορούμενος «σκηνοθέτησε» ξυλοδαρμό από τη σύζυγό του, εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι (παθαίνει οιδήματα λόγω του σακχάρου από το οποίο πάσχει).

xylo gynaika se andra 1

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οίδιος είπε ότι η γυνή και ο νεαρός έκαναν αντιμήνυση κατά του 52χρονου για ψευδή καταμήνυση και

1

πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του νεαρού, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό, όταν μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μάνα του, ωστόσο ο ίδιος κρυβόταν εδώ και πάνω από δύο ηημέρες, για να μην τον εντοπίσει και τον συλλάβει η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 52χρονος στο Δικαστήριο κατέθεσε άλλα πράγματα από αυτά που είχε καταθέσει αρχικά στη μήνυση, ενώ οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και τον έβρισαν, λέγοντας ότι ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να

επιτίθεται κατά των άλλων μελών της οικογενείας του, διότι ο γιος του ζήτησε να αγοράσει πράγματα αξίας 40 €, που ο μηνυτής είπε ότι δε δίνει.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών διότι η περιγραφή των καταγγελιών στη μήνυση απείχαν πολύ από την κατάθεση του μηνυτή και τελικά το Δικαστήριο αθώωσε τους δύο κατηγορούμενους. Σημειώνεται ότι η γυνή είναι άνεργη και ο 23χρονος σπουδαστής.

Leave a Comment