Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βορίδης για Ικαρία - Ότι μέτρα και να πάρεις οι εκδηλώσεις αγάπης είναι αναπόφευκτες

Βορίδης για Ικαρία - Ότι μέτρα και να πάρεις οι εκδηλώσεις αγάπης είναι αναπόφευκτες

“Τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπάει ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης” είπε ο Μάκης Βορίδης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Στις επικρίσεις γιασυνωστισμό στο γεύμα του πρωθυπουργούΚυριάκου Μητσοτάκη στο

0000

σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη στηνΙκαρία, απάντησε ο Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώνστας στον ΣΚΑΙ, τόνισε “όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, τουΚυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα”.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα αν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλλουν πρόστιμο, οΜάκης Βορίδηςαπάντησε ότι είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα.

“Η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο, η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο να εποπτεύει την λειτουργία του εμβολιασμού εξομοιώνεται με το επιχείρημα να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε” υπογράμμισε ο υπουργός.

Εξαπέλυσα πυρά στην

αντιπολίτευση για την κριτική που ασκεί στον πρωθυπουργό, λέγοντας οτι “είναι εκείνοι που έχουν ανεχθεί τις διαδηλώσεις των 2.000 ατόμων και έλεγαν στη Βουλή ότι είναι ‘δικαίωμά τους'”.

Leave a Comment