Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βούλα: Κατέληξε και η 25χρονη οδηγός του τραγικού τροχαίου -Η Φαίη, μητέρα ενός 4χρονου παιδιού

Βούλα: Κατέληξε και η 25χρονη οδηγός του τραγικού τροχαίου -Η Φαίη, μητέρα ενός 4χρονου παιδιού

Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη που είχε εμπλακεί σε τροχαίο στη Βούλα, στις 29 Δεκεμβρίου.

Η Φαίη Μυλωνοπούλου, η 25χρονη που είχε τραυματιστεί στο τραγικό τροχαίο στη Βούλα, στο οποίο είχε σκοτωθεί η 19χρονη Σία Δαμάσκου, έχασε τη μάχη που έδινε από τις 30 Δεκεμβρίου και βρισκόταν στην εντατική του Ευαγγελισμού.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, παρά την κινητοποίηση των πολιτών οι οποίοι προσέφεραν αίμα ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της Φαίης, οι γιατροί δεν είχαν δώσει πολλές ελπίδες στους συγγενείς της κοπέλας και οι χειρότεροι φόβοι τους δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν χθες.

Το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό την άτυχη Φαίη είχε σημειωθεί τα

0000

ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Στο αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δένδρο, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Βούλα, επέβαινε και η 19χρονη φίλη της Σία Δαμάσκου, από την Κερατέα, η οποία σκοτώθηκε επιτόπου.

Η Φαίη, η οποία ήταν μητέρα ενός 4χρονου παιδιού μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο. Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, ενώ είχε υποστεί και ρήξη ήπατος.

Leave a Comment