Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βροχή προστίμων - Η αστυνομια ανακαλυψε το κόλπο με τα πολλαπλά SMS στο 13033

Βροχή προστίμων - Η αστυνομια ανακαλυψε το κόλπο με τα πολλαπλά SMS στο 13033

Πολλαπλά SMS: Πολύς κόσμος βγήκε να κάνει τα ψώνια του στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εικόνες συνωστισμού στην Αθήνα, με μεγάλες ουρές, καθώς και πολλαπλά μηνύματα από τους πολίτες για να ανανεώσουν το χρόνο παραμονής τους στα καταστήματα. Πολλοί ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να διευρύνουν το χρονικό διάστημα παραμονής τους στην αγορά της Αθήνας. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιδιωκόμενα για όλες τις περιπτώσεις. Αναλυτικότερα:

0000

Πολλαπλά SMS: Τι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «Open Beyond»

Η πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται ότι τήρησε τα μέτρα, φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις, ωστόσο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα.

Σύμφωνα με το Open, αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες και ελέγχους στους

πολίτες «έκοψαν» δεκάδες πρόστιμα έξω από καταστήματα, καθώς διαπιστώθηκαν περιπτώσεις πολιτών που έστειλαν δύο, τρία ή και παραπάνω SMS στο 13033, ή είχαν μαζί τους πολλές χειρόγραφες βεβαιώσεις, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για τη βόλτα τους στους εμπορικούς δρόμους.

Παράλληλα πολίτες έστειλαν περισσότερα του ενός SMS και εξαιτίας των μεγάλων ουρών που είχαν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα. Προκειμένου να μειωθεί ο συνωστισμός οι υπάλληλοι των καταστημάτων σε συνεννόηση με την αστυνομία ζήτησαν από ορισμένους πελάτες να

φύγουν και να επιστρέψουν κάποια άλλη μέρα, ακόμη και αύριο που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/prosexte-to-kolpo-me-ta-pollapla-sms-sto-13033-efere-dekades-prostima.html#ixzz6kXbDtpAd

Leave a Comment