Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Βρώμικο μπάνιο: Συνταγή 30 δευτερολέπτων που θα το απολυμάνει και θα το κάνει να αστράφτει από καθαριότητα

Βρώμικο μπάνιο: Συνταγή 30 δευτερολέπτων που θα το απολυμάνει και θα το κάνει να αστράφτει από καθαριότητα

Καθαρό μπάνιο: Οι περισσότερες νοικοκυρές αναρωτιούνται πώς μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά, το μπάνιο τους. Σε περίπτωση που θέλετε εύκολα, γρήγορα και φανερά αποτελέσματα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε πιστά, τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Καθαρό μπάνιο – Συμβουλές για το σπίτι: Μαγικό αντιμικροβιακό εργαλείο

Η σπιτική συνταγή των 30 δευτερολέπτων που θα διατηρήσει το μπάνιο σας αστραφτερά καθαρό! Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι γνωστό για τη

0000

θεραπεία τραυμάτων και πληγών και μπορεί στην πραγματικότητα να γίνει κι ένας μεγάλος βοηθός στο σπίτι. Λόγω των αντιμυκητιασικών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του, καταστρέφει τα βακτήρια, το ωίδιο και τις κακές οσμές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό μαγειρικών σκευών, χαλιών και πλακιδίων. Λευκαίνει τα υφάσματα και τα κλινοσκεπάσματα. Για να αφαιρέσετε τα άλατα και κίτρινα σημάδια από το νεροχύτη, το μπάνιο και την τουαλέτα, το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να γίνει σύμμαχός σας.

Καθαρό μπάνιο – Συμβουλές για το σπίτι: Η αμμωνία διαλύει τους λεκέδες από λίπη και λάδια

Η σπιτική συνταγή των 30 δευτερολέπτων που θα διατηρήσει το μπάνιο σας αστραφτερά καθαρό! Η οικιακή αμμωνία είναι γνωστό ότι είναι ένα ισχυρό καθαριστικό καθώς μας απαλλάσσει από του λεκέδες λίπους και λαδιού, διασπώντας τις

κυτταρικές πρωτεΐνες. Πολλά καθαριστικά μπάνιου, δαπέδου και παραθύρων το περιέχουν ως δραστικό συστατικό.

Αλλά ενώ είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό προϊόν, είναι δηλητηριώδες και πολύ επικίνδυνο εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια, το δέρμα ή το αναπνεύσουμε. Γι ‘αυτό η αμμωνία δεν πρέπει ποτέ να συνδυάζεται με άλλες χημικές ουσίες, καθώς μπορεί να γίνει πολύ επιβλαβής.

Καθαρό μπάνιο – Συμβουλές για το σπίτι: Η σπιτική συνταγή των 30 δευτερολέπτων

Τα απορρυπαντικά που αγοράζουμε από το κατάστημα δεν είναι φθηνά. Ειδικά σε μεγάλες οικογένειες καθώς εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Επομένως, εάν δεν θέλετε να μην πληρώνετε πολλά ή να χρησιμοποιείτε προϊόντα με σύνθετες ουσίες δημιουργήστε το δικό σας προϊόν καθαρισμού! Ένα σπιτικό ποιον καθαρισμού το συστήνουμε περισσότερο, διότι δεν είναι λίγα τα σπίτια, που έχουν άτομα με αλλεργίες. Είναι λιγότερο δαπανηρό και ακίνδυνο εάν ακολουθείτε τις σωστές αναλογίες και προφυλάξεις ασφαλείας.

Συστατικά:
– 100 ml αμμωνίας (10%)
– 100 ml υπεροξειδίου του υδρογόνου (3%)

Διαδικασία:
– Παίρνουμε ένα πλαστικό μπουκάλι με σπρέι ή ένα γυάλινο βάζο.
– Το ξεπλένουμε πολύ καλά με τρεχούμενο νερό και το σκουπίζουμε με μια πετσέτα ή μια χαρτοπετσέτα.
– Φοράμε λαστιχένια γάντια, μάσκα και κατά προτίμηση γυαλιά ασφαλείας, πριν ρίξουμε την αμμωνία στο μπουκάλι.
– Προσθέτουμε το υπεροξείδιο του υδρογόνου στην αμμωνία.
– Ανακατεύουμε καλά ανακινώντας απαλά και προσεκτικά το μπουκάλι.
– Ψεκάζουμε το μείγμα στη σκουριά ή οποιοδήποτε άλλο λεκέ θέλουμε να αφαιρέσουμε και το αφήνουμε να δράσει για 10 με 15 λεπτά.
– Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε το μείγμα σε ένα πανί και να καθαρίσουμε με το πανί τους λεκέδες.
– Αφού δράσει πλένουμε τις επιφάνειες που ρίξαμε το μείγμα με τρεχούμενο νερό.

Καθαρό μπάνιο – Συμβουλές για το σπίτι: Οδηγίες ασφαλείας

Η αμμωνία μπορεί να είναι δηλητηριώδης, οπότε για να τη χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, θα πρέπει να ανοίξετε όλα τα παράθυρα, να φορέσετε μάσκα και λαστιχένια γάντια και αφού εφαρμόσετε το μείγμα στην επιφάνεια να φύγετε γρήγορα από το δωμάτιο. Αφού ξεπλύνετε το μείγμα πρέπει να αερίσετε καλά το σπίτι. Επίσης για όσο το μείγμα δρα, απομακρύνετε τα υπόλοιπα μελή και τα κατοικίδια από τον χώρο.

Leave a Comment