Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δάκρυσε μέχρι και ο ιερέας μόλις τον είδε - Με την 11 μηνών κόρη του αγκαλιά στην κηδεία της Καρολάιν

Δάκρυσε μέχρι και ο ιερέας μόλις τον είδε - Με την 11 μηνών κόρη του αγκαλιά στην κηδεία της Καρολάιν

Με την 11 μηνών κόρη του αγκαλιά στην κηδεία της Καρολάιν ο 32χρονος σύζυγος της

Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του έφτασε στην

0000

Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να την αποχαιρετίσει, στην κηδεία που θα γίνει στις 15:00.

Νωρίτερατραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλουόταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο. Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη

ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Σπαραχτικές ήταν και οι στιγμές της άφιξης της σορού στην Αλόννησο, με τη μητέρα να κλαίει σπαραχτικά στη θέα του φέρετρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλλεί θα είναι σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Ωστόσο και ορθόδοξος ιερέας θα προσευχηθεί για την Καρολάιν

Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν ηΜερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, και οΝίκος Παπαγιάννηςπου είναι ο αρχηγός των προσκόπων, αστυνομικός.

Στο μικροσκόπιο τρεις ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σετρεις ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή.Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο. Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των Αρχών για πληροφορίες,έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες.Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

Leave a Comment