Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δείτε πώς γυμνάζονται τα κορίτσια του ανσάμπλ και θα τρίβετε τα μάτια σας

Δείτε πώς γυμνάζονται τα κορίτσια του ανσάμπλ και θα τρίβετε τα μάτια σας

Κλείνοντας αισίως 50 μέρες από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων και της καραντίναςστο σπίτι, τα κορίτσια της εθνικής ομάδας του ανσάμπλ, δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα τις προπονήσεις. Συνεχίζουν δε ακάθεκτες μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα επιστρέψουν στους ανοιχτούς χώρους του Αγίου Κοσμά.

0000

Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr παρακολουθείτε την 16χρονη πρωταθλήτρια του ανσάμπλ Κατερίνα Παγουλάτου να γυμνάζεται στο σαλόνι του σπιτιού της, ακολουθώντας το ασκησιολόγιο που της έδωσε μια από τις προπονήτριες της, χρησιμοποιώντας μέχρι και τους καναπέδες ως όργανα στήριξης.

Οι απαιτούμενες ανάγκες προπόνησης ενός ομαδικού αθλήματος, όπως το ανσάμπλ, καλύφθηκαν μέσω της τεχνολογίας, καθώς η Κατερίνα Παγουλάτου συνδεόταν καθημερινά με τις υπόλοιπες συναθλήτριες της στην εθνική ομάδα και με τις προπονήτριες τουςμέσω Skype μια ώρα την ημέρα, ενώ ακολουθούσε τρεις με τέσσερις ώρες ατομική προπόνηση. Επιπλέον, οι τέσσερις προπονήτριες της εθνικής ομάδας έστελναν στα κορίτσια πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ οι ίδιες καλούνταν να διατηρήσουν το βάρος τους, ακολουθώντας προσεκτική διατροφή.

Η Κατερίνα Παγουλάτου


Leave a Comment