Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δεμένος με αλυσίδες ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη - Εσπασε ολα τα ρεκορ

Δεμένος με αλυσίδες ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη - Εσπασε ολα τα ρεκορ

Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, ή όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα good job nicky, ξαναχτύπησε με ένα ιδιαίτερο βίντεο, που αναμένεται να γίνει επίσης viral.

0000

Ο 24χρονος νεαρός με την καλλιτεχνική φλέβα τράβηξε τα βλέμματα πριν από δύο μήνες, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του βίντεο κλιπ, με ένα κομμάτι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Η ιδιαίτερη εμφάνισή του, αλλά και ο ήχος, που θυμίζει παραγωγές από το εξωτερικό, έκαναν τον γιο της Σοφίας Αλιμπέρη και του Γιάννη Πάριου να συζητηθεί.

Ο good job nicky υπογράφει και πάλι τον αγγλικό στίχο και ο Ερμής Γεραγίδης τη σύνθεση, σε ένα

νέο κομμάτι, αυτή τη φορά πιο δυναμικό, με τίτλο «Clouds». Σε αυτό, ο Νικόλας Βαρθακούρης φορά ένα κατακόκκινο σμόκιν, πριν καταλήξει δεμένος με αλυσίδες, ανάμεσα σε φωτιές.

Βίντεο: Ο γιος του Γιάννη Πάριου με αλυσίδες

Το βίντεο γυρίστηκε στα λατομεία Διονύσου, σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, με διευθυντή φωτογραφίας τον Γιάννη Μιχελόπουλo και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Ο νεαρός Νικόλας δήλωνε από πολύ μικρός την αγάπη του για τη μουσική, αλλά και τη ροπή του προς τον αγγλικό στίχο. Σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να γράψει τη δική του πορεία στη μουσική, αλλά πίστευε πως αυτό θα γίνει στο εξωτερικό.

Leave a Comment