Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δεν πλησίασε ούτε ένας να με βοηθήσει λέει η 26χρονη που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Μαρίνα

Δεν πλησίασε ούτε ένας να με βοηθήσει λέει η 26χρονη που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Μαρίνα

«Δεν πλησίασε ούτε ένας να με βοηθήσει» λέει η 26χρονη που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στην Αγία Μαρίνα

Την σοκαριστική εμπειρία της περιέγραψε η 26χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έξι άνδρες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, ενώ παράλληλα οι ίδιοι μετέδιδαν το περιστατικό ζωντανά στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε, όταν ο άνδρας της πήγε να

0000

αγοράσει κάτι, οι άνδρες την πλησίασαν και άρχισαν να της μιλούν σε γλώσσα που δε γνώριζε, και όταν εκείνη τους ζήτησε το λόγο της όρμησαν σκίζοντας την μπλούζα της, μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση απευθείας στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της κοπέλας έφτασε στο σημείο, και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους 6 άνδρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Η γυναίκα τόνισε ότι κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει και αισθάνεται τυχερή που ήταν ο σύζυγός της εκεί.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν

βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας» είπε η γυναίκα.

Και συμπλήρωσε ότι «η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι

γινόταν καθόλου».

Δίωξη σε δύο Πακιστανούς για την επίθεση στην 26χρονη

Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο είναι οι δυο αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 26χρονης στην Αγία Μαρίνα.

Οι δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, η οποία και άσκησε τη δίωξη σε βάρος τους για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο.

Κατόπιν οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ του Mega, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθηκαν δεν ήταν εκείνοι που της επιτέθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως και οι δυο συλληφθέντες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθήκαν, ούτε ήταν αυτοί

Leave a Comment