Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δεν τα καταφερε τελικα - Η μοιραία επέμβαση που στοίχησε τη ζωή στην Εύα Μπουντούρη

Δεν τα καταφερε τελικα - Η μοιραία επέμβαση που στοίχησε τη ζωή στην Εύα Μπουντούρη

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση θανάτου της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 40 της χρόνια.

H Eύα εργαζόταν στον

0000

ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» από το 2007 και κρατούσε συντροφιά στους ακροατές της τα μεσημέρια από τις 12 μέχρι τις 14:00 κάθε μέρα. Οι μουσικές επιλογές της αλλά και η χαρακτηριστική φωνή της είχαν κερδίσει τους ακροατές της.

eya3

Η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε μια περιπέτεια υγείας που κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα της στερούσε τη

ζωή.Η Εύα Μπουντούρη διαγνώστηκε με ανεύρισμα εγκεφάλου, κατά την διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να ελέγξει τον θυρεοειδή της.

850x560 1

Oι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία τελικά δε ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Εύα έπεσε σε κώμα και παρέμεινε σε καταστολή για σχεδόν είκοσι ημέρες. Τελικά, δε κατάφερε να ξυπνήσει ποτέ και σήμερα άφησε την τελευταία της

πνοή. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βυθίστηκαν στη θλίψη, ενώ o «Εν Λευκώ» αφιέρωσε σήμερα όλες τις μουσικές επιλογές στη μνήμη της.

FD1Q9L8X0AAXCSi

Την ίδια στιγμή, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει με συγκινητικά μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό της Εύας

Leave a Comment