Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δεν τους κρατάει τίποτα πλέον - Άρχισαν να κόβουν τα συρματοπλεγματα στα συνορα

Δεν τους κρατάει τίποτα πλέον - Άρχισαν να κόβουν τα συρματοπλεγματα στα συνορα

Πάνω από 10 κρυφά περάσματα κοντά στο φράχτη του Έβρου φύλαξαν όλη τη νύχτα οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν την είσοδο εκατοντάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Εκτός από τη βασική πύλη εισόδου στις Καστανιές, οι Αρχές περιπολούσαν τη νύχτα σε περάσματα και παρακολούθησαν τουλάχιστον δυο μεγάλες ομάδες, που έφταναν αριθμητικά και τα 700 άτομα, οι οποίες προσπαθούσαν να βρουν κάποιον τρόπο να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Τούρκοι στρατιώτες κόβουν τα σύρματα για να περάσουν στην Ελλάδα οι μετανάστες - Εικόνα 1

Μάλιστα, σύμφωνα με

0000

καταγγελίες συνοριοφυλάκων που πήραν μέρος στις επιχειρήσεις αυτές, διαπιστώθηκαν περιπτώσεις όπου Τούρκοι στρατιώτες υποδείκνυαν οι ίδιοι σημεία με τρύπες στο φράχτη από τα οποία μπορούσαν να περάσουν οι παράνομοι μετανάστες.

Στις επιχειρήσεις, οι Έλληνες συνοριοφύλακες, με φάρους, σειρήνες και σκυλιά, απέτρεψαν τις παράνομες εισόδους στη χώρα, ενώ σημαντικό κομμάτι των επιχειρήσεων αποτροπής έλαβε χώρα σε Φέρες και Τυχερό.

Τα ελληνικά συνοριακά περίπολα ήταν εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες και προβολείς, ενώ περνούσαν από ακτινογραφία σπιθαμή προς σπιθαμή το φράχτη για να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

Πολλές φορές σε αυτά τα σημεία ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ομάδες αλλοδαπών από την άλλη πλευρά που επιχειρούσαν να βρουν σημείο και να μπουν στην Ελλάδα.

Leave a Comment