Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Διάβολος με ράσα - Μου έδωσε 50 ευρω για μια ωρα μαζι του σε μια ειδικη αιθουσα

Διάβολος με ράσα - Μου έδωσε 50 ευρω για μια ωρα μαζι του σε μια ειδικη αιθουσα

Ο διάβολος με τα ράσα: Βίασε έξι φορές την 14χρονη μέσα στην εκκλησία και στο ΙΧ του

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία 17χρονη ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Όπως αποκαλύπτεται από τη δικογραφία, το 17χρονο κορίτσι περνούσε μια πραγματική κόλαση και ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά, καθώς ένιωθε μόνη και

0000

φοβισμένη να μοιραστεί τα όσα βίωνε από στο κατηχητικό από τον ιερέα.

Ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εξανάγκαζε το κορίτσι σε συνουσία μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε, ασκώντας της ψυχολογική βία και απειλώντας την να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

«Την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη συνουσία και παρά φύσει ασέλγεια»

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, που δημοσίευσε μέρος της δικογραφίας, η μάνα της ανήλικης φέρεται να κατέθεσε πως όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν για πρώτη φορά ο κατηγορούμενος εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2020 την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη συνουσία και παρά φύσει ασέλγεια στο χώρο του κατηχητικού της ενορίας, όπου λειτουργούσε.

Συνέχισε μάλιστα να κακοποιεί το κορίτσι έως τον Μάιο του 2020, οπότε και σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό.

«Κατά την εξομολόγηση της έκανε ερωτήσεις φικι φικιουαλικού περιεχομένου»

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα φέρεται να κατέθεσε ότι το σχολικό έτος 2018 – 2019 ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε Κυριακή στο κατηχητικό της ενορίας της, ενώ την

επόμενη χρονιά άρχισε να εξομολογείται στον ιερέα.

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης μάλιστα, όπως φέρεται να κατέθεσε, ο ιερέας της έθετε ερωτήσεις φικι φικιουαλικού περιεχομένου, στις οποίες εκείνη δε ήθελε να απαντήσει, όμως ο 37χρονος επέμενε, λέγοντάς της ότι αυτός είναι ο πνευματικός της και θα πρέπει να τον βλέπει σαν Θεό, ζητώντας της υπακοή.

Ιερέας: Το παιχνίδι των «δέκα βημάτων» που επινόησε

Η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε επίσης ότι στο πλαίσιο της εξομολόγησής της τον Νοέμβριο του 2019, ο ιερέας της είπε ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι που αποτελείται από δέκα βήματα.

Με πρόφαση αυτό, της πήρε το χέρι και το ακούμπησε στο γεννητικό του μόριο. Το κορίτσι φοβήθηκε, άρχισε να τρέμει, πάγωσε από τον φόβο, όμως ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δε πτοήθηκε από την αντίδρασή της, λέγοντάς της ότι θα είναι κρυφή η σχέση τους και ότι δε πρέπει να πει τίποτα σε κανέναν γιατί κινδυνεύει.

Την πίεζε επίσης, τηλεφωνώντας της σχεδόν καθημερινά για να πάει πάλι να εξομολογηθεί. Κάποια στιγμή η ανήλικη υπέκυψε στις πιέσεις και ο ιερέας της είπε ότι θα προχωρήσουν στο δεύτερο βήμα του παιχνιδιού.

Φέρεται να της είπε ότι θα εξερευνήσει το σώμα της, ως πνευματικός της και άγγιξε το στήθος της μέσα από τα εσώρουχά της. Δε σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αλλά φέρεται να την εξανάγκασε και σε πεολειχία, λέγοντάς της ότι δε θα την αφήσει να φύγει αν δε το κάνει.

Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, τον Δεκέμβριο του 2019 της ζήτησε να μεταβούν σε άλλο χώρο, όπου θα στεγαζόταν το

κατηχητικό για να τον βοηθήσει με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μπήκε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ερημικό μέρος, όπου με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε και πάλι σε ασελγείς πράξεις.

Στη συνέχεια φέρεται να της ζήτησε να προβούν σε ολοκληρωμένη συνουσία, όμως το κορίτσι του είπε ότι είναι αδιάθετη και του ζήτησε να φύγουν.

Εκείνος όμως κατηγορείται από το κορίτσι ότι το εξανάγκασε σε παρά φύσει ασέλγεια και αφού ολοκλήρωσε της επέστρεψε στο σπίτι της, λέγοντάς της να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για το επόμενο ραντεβού τους, καθώς δε είχαν ολοκληρώσει όλα τα βήματα του παιχνιδιού.

Από τότε το παιδί σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό και άρχισε να τον αποφεύγει.

Στον 37χρονο ιερέα ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ η με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο κληρικός ετέθη αυτομάτως σε αργία και παράλληλα η Αρχιεπισκοπή κίνησε ήδη τη διαδικασία παραπομπής του στην εκκλησιαστική Δικαιοσύνη.

Μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Ποινικής και Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης, με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο κληρικός τίθεται σε αργία.

«Μου έδινε 50 ευρώ για μια ώρα » καταγγέλλει άλλη κοπέλα για τον ιερέα

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν δηλώσεις μιας 19χρονης κοπέλας για τον ιερέα. Όπως ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους όταν ήταν 18 χρονών ήθελε να της δώσει 50 ευρώ αρκεί, όπως είπε, να του έδινε ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή της.

«Mε είχε προσεγγίσει μια κοπέλα που ήταν από το κατηχητικό γιατί ήθελε ο παπάς ένα γκράφιτι στο “Άμιλλα Περιστερίου” που εκεί πήγαιναν τα παιδιά του ποδόσφαιρο. Είχα πάει με τον φίλο μου αν του κάνουμε ένα γκράφιτι.

Του το κάναμε όλα καλά και μετά πήγα να πληρωθώ και μου είπε να περάσω από το γραφείο του, δίπλα στον ναό, να πάρω τα χρήματα. Ήμουνα μόνη μου και στην αρχή μου έκανε κάποιες πολύ προσωπικές ερωτήσεις , πολύ περίεργες και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί.

Με ρώταγε αν έχω σχέση, αν έχω άτομα που εμπιστεύομαι κι σε αυτά λέω τα πάντα κι “ότι κάποιες φορές είναι καλό να μην τα λέμε όλα”. Τότε ήμουνα 18 χρονών.

Μετά μου είπε ότι θέλει να μου δώσει το ποσό που μου αναλογεί εμένα και του φίλου μου, αλλά πέρα από αυτό θα μου έδινε και ένα προσωπικό ποσό για να με ευχαριστήσει προσωπικά απλά με κάποιο αντάλλαγμα.Έβγαλε 20 ευρώ για μένα και τον φίλο μου και από το πορτοφόλι του έβγαλε 50 ευρώ για μένα. Μου είπε ότι θέλει να μου δώσει αυτά τα 50 ευρώ αρκεί να του δώσω ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή μου».

«Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό, με έπαιρνε τηλέφωνα»

Δεν ήξερα τι να πω, περίμενα να τελειώσει αυτό που έλεγε. Μου έλεγε ότι θα δίνουμε ένα σημείο συνάντησης, θα πηγαίναμε εκεί. Πήρα το 20άρικο για το γκράφιτι και έφυγα. Το πενηντάρικο του το έσπρωξα και του είπα ότι δε είχα ανάγκη τα χρήματά του. Του έκανα ξεκάθαρο ότι δε υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν του ξαναμίλησα ποτέ. Αργότερα μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό και μου έλεγε «Καλησπέρα, συγγνώμη που ενοχλώ, κάνε με add στο facebook».

Μετά από δύο τρεις ηημέρες με έπαιρνε τηλέφωνα, επέμενε. Όταν το σήκωσα δε είχε κάτι να πει. Του είπα να μην με ξαναενοχλήσει. Δεν με ξαναπήρε αλλά τύχαινε να τον βλέπω και μόνο του και με την οικογένειά του.

Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του, δε δίσταζε να με κοιτάξει ακόμα και μπροστά στη γυνή του από πάνω ως κάτω. Μου είπαν ότι έπρεπε να το καταγγείλω την ώρα που έγινε. Αλλά επειδή ήμουν ενήλικη δε μπορούσα να κάνω κάτι. Είχα πάρει σε αστυνομικά τμήματα. Ήξερα ότι υπήρχαν μικρές κοπέλες που πήγαιναν στο κατηχητικό και να τις είχε προσεγγίσει. Δεν με πίστευαν, δε μπορούσα να βγάλω άκρη. Έμαθα ότι κατήγγειλε το βιασμό ένα κορίτσι, είναι πολύ σοκαριστικό».

Η κοπέλα μάλιστα έδειξε στους δημοσιογράφους στους οποίους έκανε τις δηλώσεις το σχετικό μήνυμα από το κίνητό της ενώ όπως είπε την επόμενη μέρα της έκανε πρόταση στα social το οποίο διέγραψε.

Leave a Comment