Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δολοφόνησες τη μητέρα τον πατέρα και τα αδέρφια της – Σπαρακτικές εικόνες στη κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Δολοφόνησες τη μητέρα τον πατέρα και τα αδέρφια της – Σπαρακτικές εικόνες στη κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς: Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλίας, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφο της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει, όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα, όπου επήλθε ο πνιγμός της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Κηδεία Γαρυφαλλιάς: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν για πάντα την

0000

26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της. Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία, κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Τα πάντα ήταν λευκά στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς. Λευκά μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, λευκά στεφάνια, λευκές μπομπονιέρες, ενώ οι περισσότεροι που ήταν στην κηδεία φορούσαν λευκά μπλουζάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς θέλουν να

οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας, στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Κηδεία Γαρυφαλλιάς

Συγκλονίζει ο επικήδειος λόγος φίλης της Γαρυφαλλιάς

Mια φίλη της άτυχης κοπέλας συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε και απευθύνθηκε στον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Alpha, η φίλη της Γαρυφαλλιάς, η οποία ήταν και συνάδελφός της, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Τελειώνοντας τον επικήδειο, η φίλη της 26χρονης χειροκροτήθηκε από συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» της Γαρυφαλιάς.

Πηγή: newsbomb.gr

Leave a Comment