Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δολοφονία στο Ηράκλειο: «Τη χτυπούσε κι όταν ήταν έγκυος», λέει ο πατέρας της 33χρονης

Δολοφονία στο Ηράκλειο: «Τη χτυπούσε κι όταν ήταν έγκυος», λέει ο πατέρας της 33χρονης

Συγκλονίζει ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 33χρονης περιέγραψε περιστατικά βίας που ζούσε η κόρη του στα χέρια του 54χρονου συζύγου της ενώ υποστηρίζει ότι ο καθ’ ομολογία δολοφόνος κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά», είπε και αποκάλυψε ότι το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε με προβλήματα εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν η μητέρα του. «Είχαμε την κόρη μου δύο χρόνια εδώ στην Πάτρα και ήρθε αυτός από την Κρήτη μετανιωμένος και πικραμένος για να τα ξαναβρεί μαζί της. Δυστυχώς, πιστέψαμε ότι μας έλεγε και το παιδί μας συνέχιζε να

0000

τρώει ξύλο δίχως να μας λέει τίποτα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα, να της αφαιρέσει τη ζωή», είπε ο πατέρας της Αδαμαντίας.

Προφυλακιστέος ο 54χρονος για το φόνο στο Ηράκλειο

Εν τω μεταξύ, η 33χρονη Αδαμαντία κηδεύτηκε, χθες, στην Πάτρα ενώ ο 54χρονος υδραυλικός που ομολόγησε τη δολοφονία κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην απολογία του, ο 54χρονος δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε. Η συνήγορος υπεράσπισής του χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε ότι το κύριο μέλημα είναι, πλέον, το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Leave a Comment