Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους επιβάτες που θα πάνε φέτος διακοπές σε αυτό το Ελληνικό νησί

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους επιβάτες που θα πάνε φέτος διακοπές σε αυτό το Ελληνικό νησί

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Σαμοθράκης πήρε μια σημαντική απόφαση. Η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε τη δωρεάν μεταφορά για όλο το χρόνο. Αυτό, θα ισχύει για όλους τους επιβάτες, καθώς και για τα αυτοκίνητά τους. Φυσικά, ο προορισμός δεν είναι άλλος από το Καστελόριζο.

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Διακοπές στην Ελλάδα: Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η εταιρεία, «Παναγιά Δαφνιώτισσα ναυτική εταιρεία» συμμετείχε σήμερα, στο δημόσιο διαγωνισμό για την εκτέλεση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ρόδου- Καστελλορίζου, και Ρόδου Σύμης Χάλκης Τήλου Νισύρου Κώ, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ. Ως μοναδικοί συμμετέχοντες και με πλήρη φάκελο, η κατακύρωση του διαγωνισμού σε μας διαφαίνεται βέβαιη.

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Διακοπές στην Ελλάδα: Τι ισχύει

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την ανάθεση αυτή λιγότερο ως εμπορική δραστηριότητα και πρωτίστως ως υψηλή

κοινωνική αποστολή, λάβαμε τις εξής αποφάσεις σχετικά με την γραμμή Ρόδου Καστελόριζου:

0000

Α) για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2020 όλοι ανεξαιρέτως οι επιβάτες του πλοίου μας, είτε είναι κάτοικοι του Καστελόριζου είτε επισκέπτες, είτε ημεδαποί είτε αλλοδαποί θα μεταφέρονται εντελώς δωρεάν, ενώ

Β) για το ίδιο χρονικό διάστημα θα προσφέρεται η ίδια δωρεάν μεταφορά. Θα προσφέρετε και για τα ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα.

Γ) τέλος τα εκτελούμενα δρομολόγια θα προγραμματισθούν, ώστε το πλοίο μας κατά την ημέρα κατάπλου του στο Καστελλόριζο να διανυκτερεύει εκεί. Δηλαδή, να αποπλέει την επόμενη ημέρα προς επιστροφή στη Ρόδο.

Με τις παροχές μας αυτές ευελπιστούμε να ενισχυθεί το αίσθημα προστασίας. Επιπλέον, να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση της ελληνικής αυτής εσχατιάς. Αυτό, γίνεται, εν μέσω του ασφυκτικού κλίματος ανασφάλειας, το οποίο προκαλούν οι γείτονές μας.

Διακατεχόμενοι από αίσθημα πατριωτικής ευθύνης, δηλώνουμε την ισχυρή μας βούληση να συνεισφέρουμε στην αρωγή και ανακούφιση των ακριτών μας και να είμαστε δίπλα τους, κάθε μέρα, στον ίδιο τον τόπο τους.

Την απόφαση μας αυτή γνωστοποιήσαμε ήδη στην Δημοτική αρχή του Καστελοριζου, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Διακοπές στην Ελλάδα: Η ανάρτηση

Leave a Comment