Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δυνατος Σuvαγερμός - Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της με δυναμη

Δυνατος Σuvαγερμός - Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της με δυναμη

Προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Alpha, τις επόμενες ώρες ο εισαγγελέας θα μεταβεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο

0000

σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

Μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το πρώτο βράδυ μετά την απόφαση να προφυλακιστεί, στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις

08:30 το πρωί και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ακόμη μια φορά ισχυρότατα.

Η 33χρονη έχει οδηγηθεί στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται κι άλλες γυναίκες που κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματα και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μάλιστα, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα θα προαυλίζεται μόνη της για λόγους ασφαλείας ώστε να μην πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Αυτό είναι το VIP κελί στο οποίο κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Leave a Comment