Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο: Δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο: Δεν έχει πια επαφή με το περιβάλλον

Ο Γιώργος Μαρίνος μετρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όμως τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Grande, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, όμως κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ασχολήθηκε με το τραγούδι και την υποκριτική και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης, που αποτελούνταν από πρόζα, σάτιρα, χορό και τραγούδι.

Στην προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν μοναχικός. Τον τελευταίο καιρό πολλοί παλιοί συνεργάτες του αναρωτιούνται για την τύχη του. Σύμφωνα με το Grande, η απομόνωση του Γιώργου Μαρίνου οφείλεται σε καθαρά βιολογικούς λόγους, καθώς εδώ και καιρό δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι τρόφιμος Γηροκομείου στη Γλυφάδα. Δεν θυμάμαι τίποτα από το παρελθόν και δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

Τον Γιώργο Μαρίνο επισκέφτηκε ένας γνωστός τραγουδοποιός, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε και τραγούδησε γι’ αυτόν.«Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί. Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία. Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία»αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού. Αν και πρόκειται για ένα άκρως βιογραφικό και συναισθηματικό τραγούδι, ο Γιώργος Μαρίνος δεν είχε την παραμικρή αντίδραση.

Leave a Comment