Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έβρος: Δέκα μέρες φυλακή σε φαντάρο για λίγο τυρί στα μακαρόνια!

Έβρος: Δέκα μέρες φυλακή σε φαντάρο για λίγο τυρί στα μακαρόνια!

Με δέκα ημέρες φυλακή τιμωρήθηκε φαντάρος που υπηρετεί σε ακριτικό στρατόπεδο στην Πλάτη του Έβρου για μια κουταλιά τυρί σε ένα πιάτο μακαρόνια.

0000

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος το περιστατικό έλαβε χώρα στο 618 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, στρατόπεδο Λοχαγού Καρύδα στην Πλάτη, όταν φαντάρος το μεσημέρι, μετά από υπηρεσία, πήγε να φάει στα μαγειρεία μια μερίδα μακαρόνια που ήταν το μεσημεριανό γεύμα.

Οι φαντάροι στην καταγγελία που δημοσιεύει το δίκτυο Σπάρτακος αναφέρουν:

«Του έβαλε ο σεφ να φάει και επειδή του έβαλε μια κουταλιά παραπάνω τυρί – που ζήτησε, το είδε αυτό Υπαξιωματικός και τον έβγαλε αναφερόμενο γι’ αυτόν το λόγο, αφού πρώτα τον απείλησε ότι θα “με δεις αλλιώς από εδώ και πέρα θα δεις τι θα πάθεις”.

Το απόγευμα τον φώναξε και του ανακοίνωσε 10 μέρες φυλάκιση γι’ αυτόν το λόγο που σας προαναφέραμε και πως είναι τυχερός που δεν ήταν και αυτός μπροστά.»

Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος απαιτεί να μην τιμωρηθεί ο φαντάρος «Αυτά που συμβαίνουν στον Ελληνικό Στρατό προκαλούν απίστευτη οργή και αηδία σε στρατιώτες και γονιούς.

Να δίνονται τόσα εκατομμύρια ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών αλλά να μην δίνουν ένα πιάτο Αξιοπρεπές Φαγητό στους φαντάρους», καταλήγει η ανακοίνωση του Δικτύου.

Leave a Comment