Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έβρος: Πάνε στη Βουλγαρία για καφέ λόγω των απαγορεύσεων

Έβρος: Πάνε στη Βουλγαρία για καφέ λόγω των απαγορεύσεων

Τη γειτονική Βουλγαρία για καφέ και φαγητό επισκέπτονται πολλοί κάτοικοι του Έβρου, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στην Ελλάδα για την μη διάδοση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι Εβρίτες κατευθύνονται κυρίως στις πόλεις που βρίσκονται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπως το Ιβαήλοβγκραντ και το Σβίλενγκραντ, αλλά κάποιοι και στην Φιλιππούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, μετά την ανακοίνωση ότι κλείνουν

0000

και στον Έβρο, όπως σε όλη την Ελλάδα, οι καφετέριες, τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης, αλλά και οι ταβέρνες με τα εστιατόρια, αρκετοί κάτοικοι από διάφορα μέρη του νομού, ταξίδεψαν στην γειτονική Βουλγαρία, όπου αυτά τα καταστήματα συνεχίζουν ακόμα να λειτουργούν.

Το ίδιο μάλιστα αναμένεται να συμβεί και σήμερα στα τελωνεία του Ορμενίου και του Κυπρίνου, ενώ κάποιοι επέλεξαν και αυτό του Νυμφαίου της Ροδόπης.

Βέβαια η συμπεριφορά αυτή των εν λόγω κατοίκων του Έβρου αυξάνει τους κινδύνους για διάδοση του ιού, καθώς συχνά απαιτούνται αρκετές ημέρες, έως και δύο βδομάδες, μέχρι τυχόν φορέας του νέου κορονοϊού να εκδηλώσει τα πρώτα συμπτώματα.

Leave a Comment