Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έδιωξαν 17χρονη από το σχολείο λόγω ανάρμοστου ντυσίματος - Η αποστομωτική απάντηση του πατέρα της

Έδιωξαν 17χρονη από το σχολείο λόγω ανάρμοστου ντυσίματος - Η αποστομωτική απάντηση του πατέρα της

H Karis Wilson μία 17χρονη μαθήτρια από τον Καναδά γύρισε από το σχολείο της κλαίγοντας την περασμένη Τρίτη, λέγοντας στον πατέρα της ότι αποβλήθηκε από το σχολείο της λόγω ανάρμοστου ντυσίματος.

0000

Karis Wilson – Ο πατέρας της έγινε αμέσως έξαλλος και «ξεφτίλισε» τη διεύθυνση του σχολείου στο Facebook

Η 17χρονη είπε στον πατέρα της ότι την έδιωξαν επειδή το ντύσιμό της «θα μπορούσε να κάνει έναν νεαρό καθηγητή να αισθανθεί άβολα».

Ο πατέρας της μαθήτριας «τα ‘χασε» καθώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook, το κορίτσι φορούσε ένα

μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και μάλιστα από μέσα ένα ζιβάγκο.

Έτσι πήγε σχολείο η 17χρονη

Karis Wilson

«Συνήθως φορά παντελόνια και φούτερ. Είχε ένα ατύχημα στο

snowboard πριν λίγο καιρό και έμεινε στο κρεβάτι. Όταν αισθάνθηκε καλύτερα με τον εαυτό της, έβαλε αυτό το φόρεμα και το σχολείο της αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο» λέει ο Κρίστοφερ Γουίλσον.

Ο πατέρας της 17χρονης

Karis Wilson

Ο πατέρας της 17χρονης μίλησε με τη Διεύθυνση του σχολείου και του είπαν ότι «απαγορεύεται οι μαθητές να φορούν οτιδήποτε μπορεί να αποσπάσει τους καθηγητές ή τους συμμαθητές τους».

Εξοργισμένος από τις «ξεπερασμένες» αντιλήψεις τους μοιράστηκε την ιστορία της κόρης του στο Facebook και το βίντεο έχει γίνει viral. Το σχολείο έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια και επικρίσεις ωστόσο η Karis Wilson δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο σχολείο της.

Leave a Comment