Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εδιωξαν τον καθηγητή που προσέβαλε μαθητή - Θα μεινει σπιτι του για πολυ καιρο

Εδιωξαν τον καθηγητή που προσέβαλε μαθητή - Θα μεινει σπιτι του για πολυ καιρο

Πανελλήνια οργή προκάλεσε το σκηνικό με τον καθηγητή στο Ίλιον που απέβαλε και προσέβαλε μαθητή επειδή φορούσε φούστα.

Εκτός σχολείου τέθηκε ο καθηγητής που πρόσβαλε μαθητή στο Μουσικό Γυμνάσιο του Ίλιον γιατί φορούσε φούστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Σύλλογος Γονέων και

0000

Κηδεμόνων του σχολείου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Άννα Χρονοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου, ο καθηγητής τέθηκε εκτός σχολείου με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Γυμνασίου στο Ίλιον και σημείωσε πως «κινήθηκε η διαδικασία με πρωτοβουλία της διεύθυνσης. Δεν χρειάστηκε να μπούμε

εμείς (ως Σύλλογος) καν στην διαδικασία».

Η ίδια αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό.«Πράγματι υπήρξε μια διαμαρτυρία των μαθητών στο σχολείο. Τα πράγματα δε είναι όπως έχουν παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης» και τόνισε πως ο Σύλλογος Γονέων «δε επιθυμεί να αναλύσει το περιστατικό».

Κοιτάξτε το βίντεακι


Συνέχισε λέγοντας ότι «οφείλουμε να καταδικάζουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά, ρατσιστική και παρενοχλητική και πρωτίστως θα την χαρακτηρίσουμε αντιπαιδαγωγική».

Σημείωσε πως αν στα σχολεία υπήρχαν μόνιμοι ψυχολόγοι τότε τέτοια προβλήματα δε θα παρατηρούνταν, ενώ τέλος επανέλαβε πως ο Σύλλογος κατακρίνει τέτοιες συμπεριφορές, τονίζοντας πως είναι στο πλευρό των παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από το υπουργείο Παιδείας με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα, Αλέξανδρου Κόπτση.

Leave a Comment