Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εφιάλτης για την Μαρία Αλεξάνδρου - 6 γυναίκες την απήγαγαν την σάπισαν στο ξύλο και την κούρεψαν

Εφιάλτης για την Μαρία Αλεξάνδρου - 6 γυναίκες την απήγαγαν την σάπισαν στο ξύλο και την κούρεψαν

Εφιάλτης για τηνΜαρία Αλεξάνδρου! 6 γυναίκες την απήγαγαν, την χτύπησαν και την κούρεψαν

Τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε στα χέρια έξι «μαινάδων», οι οποίες τηςεπιτέθηκανμε άγριες διαθέσεις στηΘεσσαλονίκηκαι δεν δίστασαν να τηναπαγάγουν,διηγείται στην «Espresso»το γνωστό μοντέλοΜαρία Αλεξάνδρου, περιγράφοντας τον βάναυσοξυλοδαρμόκαι τον εξευτελισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από τη θηλυκή συμμορία.

Οι έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, αναγκάζοντάς τη να τις ακολουθήσει. Εκείνες την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπουτην ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, σε ένα κρεσέντο ακραίας εκδίκησης, που είχε αφορμήτα μάτια ενός άνδραμε τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση!

Οι αποκλειστικές φωτογραφίεςπου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso»φανερώνουν την αγριότητα της επίθεσης, που θα μπορούσε να είχε κοστίσει τη ζωή της Μαρίας Αλεξάνδρου. Το όμορφο μοντέλο αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ως επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν:

«Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες.Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μουκαι με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες, και άρχισε το βασανιστήριό μου»

Η Μαρία Αλεξάνδρουκατέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον της συμμορίας των γυναικώνγια τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό της και οι έξι δράστριες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Εβγαλαν μαχαίρι»

«Αρχισαννα με χτυπούν δυνατά στο κεφάλιμε τα παπούτσια τους,έβγαλαν μαχαίρικαι με απείλησαν, πήγαν να μου σκίσουν τα ρούχα καιμε κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν την τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα»περιγράφει το νεαρό μοντέλο, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τρόμο που βίωσε.

Η επίθεση εναντίον της Μαρίας Αλεξάνδρουέγινε για λόγους ζηλοφθονίας, όπως εξομολογείται η ίδια, που αμέσως μετά την κακοποίησή της κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέων Επιβατών, όπου υπέβαλε μήνυση.

«Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας.Ολα αυτά έγιναν για έναν άνδραΠήγα αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης»δηλώνει.

Leave a Comment