Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εγκλημα στα Πετράλωνα: Ο 21χρονος έσφαξε τον νονό του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια

Εγκλημα στα Πετράλωνα: Ο 21χρονος έσφαξε τον νονό του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια

Σε πλήρη εξέλιξη στα Πετράλωνα είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της σορού ενός 52χρονου, τον οποίο ο 21χρονος βαφτισμιός του ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ. από θαμώνα καφενείου στο οποίο σύχναζε ο 52χρονος. Ο εν λόγω θαμώνας ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 52χρονος δεν είχε πάει στο καφενείο και τόνισε ότι ανησυχεί για την υγεία του, καθώς δεν είχε πει ότι θα απουσιάζει για κάποιο λόγο.

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα, στην οδό Πανδώρου 9, συνοδεία εισαγγελέα, για να διερευνήσουν τι συμβαίνει.

Όταν ο νεαρός άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, πανικοβλημένος τους είπε ότι

0000

«σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια». Αργότερα, δε, δήλωσε ότι «τον έσφαξα, τον τεμάχισα και τον έριξα στα σκουπίδια». Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησαν εντατικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε κάδους απορριμμάτων στη γύρω περιοχή, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει αποτελέσματα. Άλλωστε, αν το έγκλημα έγινε την Πέμπτη, όπως πιθανολογείται, ήδη οι κάδοι θα έχουν αδειάσει δύο φορές.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία, όπως και στα χέρια του 21χρονου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε -σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής- πού βρίσκεται ο 52χρονος, απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «Έλειπε δύο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: "Αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας". Ρώτησα τη γυναίκα (σ.σ.: τη μητέρα του 21χρονου) τι συνέβη και μου είπε: "Ξέρω γω, μάλλον θα τον σκότωσε"».

Ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο σπίτι του 21χρονου και της μητέρας του στα Πετράλωνα τα τελευταία χρόνια, με τον νεαρό, σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως μετέδωσε το Open, οι κινήσεις του 21χρονου έχουν καταγραφεί σε κάμερες, κάτι που μένει να εξακριβωθεί.

Leave a Comment