Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ειμαι 57 ετών και εγινα μητέρα - Ειναι κακο αυτο που πηγα και εκανα ?

Ειμαι 57 ετών και εγινα μητέρα - Ειναι κακο αυτο που πηγα και εκανα ?

Μητέρα στα 57: Μία μητέρα ηλικίας πενήντα επτά ετών, έκανε παιδί πέντε χρόνια μετά από το θάνατο της κόρης της, η οποία πέθανε σε ηλικία 13 ετών.

Μητέρα στα 57: «Πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά»

Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός για μια δασκάλα στο New Hampshire. Η ίδια πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Η 57χρονη Barbara Higgins γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι, τον Jack, στις 20 Μαρτίου. Το παιδί γεννήθηκε, μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση, με τον σύζυγό της

0000

Kenny Banzhoff, σύμφωνα με το NBC Boston.

«Πήγαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά», είπε ο 65χρονος πατέρας. «Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Υπήρξε μαχήτρια σε όλη τη διαδικασία». Η χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή τους έρχεται πέντε χρόνια μετά την απώλεια της 13χρονης κόρης τους, Molly. Ο θάνατός της είχε επέλθει από μη

διαγνωσμένο καρκίνο στον εγκέφαλο.

μητέρα στα 57

Μητέρα στα 57: «Το όνειρο επέμενε»

Μετά τον θάνατο της Molly, η Higgins είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται την απόκτηση παιδιού παιδιού, ενώ έχουν άλλη μια κόρη, την Gracie. «Άρχισα να βλέπω αυτά τα όνειρα ότι ήθελα να κάνω παιδί, και σκέφτηκα, “Εντάξει Μπαρμπ, είναι λίγο τρελό”», είπε στη NBC Boston.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να ξεχάσει την ιδέα ενός

νέου μωρού στην οικογένεια. «Σύνδεσα τα όνειρά μου σε μεγάλο βαθμό με την διαδικασία του πένθους και πέρασαν μερικά χρόνια που είχα αυτή την έντονη σκέψη στο κεφάλι μου να κάνω παιδί. Το όνειρο επέμενε», λέει.

Αφού βρήκαν μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Βοστώνη που θα μπορούσε να διαχειριστεί περιστατικό στην ηλικία της, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη.

μητέρα στα 57

Μητέρα στα 57: «Προπονούμαι πολύ, με άρση βαρών και Crossfit»

Η Higgins αποδίδει την επιτυχία της κύησης στον αθλητικό τρόπο ζωής της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λέγοντας πως σήκωνε βάρη μέχρι την ημέρα που γέννησε. «Γενικά προπονούμαι πολύ με άρση βαρών και Crossfit», εξήγησε στη NBC Boston.

Όσο για το παιδί στα 57 της, που την κάνει την μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο New Hampshire που γεννά, σύμφωνα με το Concord Monitor, η ίδια λέει πως δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή της να κάνει κι άλλο παιδί.

«Δεν με ενδιαφέρει το ποιος θα με κρίνει»

«Κανείς δεν μπορεί να γεννήσει ένα

μωρό και να γνωρίζει με βεβαιότητα πως θα το δει να μεγαλώνει», είπε. Η ίδια πρόσθεσε πως δεν την ενδιαφέρουν εξωτερικοί παράγοντες ή ποιος θα την κρίνει.

«Είμαστε απλώς εμείς, ο Τζακ και η καθημερινότητά μας. Μέχρι στιγμής όλα καλά», είπε στο Today. «Ποιος ξέρει πώς θα είμαι σε 10 χρόνια; Όμως, ποιος ξέρει πώς θα είσαι κι εσύ σε μια δεκαετία; Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και γιατί να μην έχει ο Τζακ ευκαιρία να ζήσει απλώς επειδή εγώ είμαι μεγάλη;», καταλήγει.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Leave a Comment