Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Είναι 72 και βαζει κατω μεχρι και 30ρες - Ολοι οι αντρες την θελουν διπλα τους

Είναι 72 και βαζει κατω μεχρι και 30ρες - Ολοι οι αντρες την θελουν διπλα τους

Η Βέρα Γουάνγκ είναι μία ταλαντούχα fashion designer, η οποία διευθύνει μία τεράστια αυτοκρατορία. Τα νυφικά της έχουν θαυμαστεί όσο λίγα στον πλανήτη. Πριν από λίγες ηημέρες, η Βέρα είχε τα

0000

γενέθλιά της. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, μπορεί να μοιάζει το πολύ με 40αρα, ωστόσο έκλεισε τα 72 της χρόνια.

Βέρα Γουάνγκ: Έκλεισε τα 72 της χρόνια

Έκανε το ξεκίνημά της ως αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, γεγονός που αποτέλεσε την έμπνευσή της στο να αρχίσει να δημιουργεί τις εμφανίσεις των συναδέλφων πατινέρ. Τα νυφικά μπήκαν στη ζωή της αργότερα. Κατάφερε όμως να θεωρείται η κορυφαία σχεδιάστρια νυφικών στον κόσμο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αρχικά, εργάστηκε ως συντάκτρια για τη

Vogue, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως υπεύθυνη σχεδιασμού της βιομηχανίας Ralph Lauren. Το επόμενο βήμα ήταν να φτιάξει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Η υπόλοιπη ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή.

Το θέμα όμως είναι άλλο: Η Βέρα είχε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ηημέρες. Το παράδοξο σε αυτό είναι ότι η Βέρα Γουάνγκ, με την ασιατική καταγωγή, την μικροσκοπική σιλουέτα και τα κατάμαυρα μαλλιά έκλεισε τα 72!

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το προφίλ της στο Ινσταγραμ:

Από ότι φαίνεται, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας βρήκε το ελιξήριο της νεότητας ή οι παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της είναι εξαιρετικές. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει καταπληκτικά γονίδια, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε κάτι τέτοιο αν έμοιαζε 10 χρόνια νεότερη και όχι 30.Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις τόσο θαυμασμού, αλλά και σοκ για τις γενέθλιες φωτογραφίες της.

Leave a Comment