Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εκείνη 19 και αυτός 61 - Είναι ήδη 3 χρόνια μαζί και λένε ότι τους ενοχλεί που τους κοιτάνε περίεργα στον δρόμο

Εκείνη 19 και αυτός 61 - Είναι ήδη 3 χρόνια μαζί και λένε ότι τους ενοχλεί που τους κοιτάνε περίεργα στον δρόμο

Η σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα φαίνεται περίεργη στον κόσμο, αλλά για η ίδια επιμένει ότι είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλοζευγάρι, παρά τα 42 χρόνια που τους χωρίζουν.

Η Ουρσζούλα Γκρζέλακ, 19 ετών, από τη Βαρσοβία της Πολωνίας, γνώρισε για

0000

πρώτη φορά τον σύντροφο και την αγάπη της ζωής της, τον πωλητή Νάιτζελ Θορπ, τώρα 61 ετών, από την Οξφόρδη, όταν εκείνη επισκέφθηκε την οικογένεια της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Αύγουστο του 2016.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Έχουν μάθει ν’ αγνοούν ταδυσάρεστα σχόλια

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και παρά το γεγονός ότι ο Ουρσζούλα χαρακτηρίζεται ως «προικοθήρας» και ο Νάιτζελ ως «sugar daddy», έχουν μάθει να αγνοούν τα δυσάρεστα σχόλια καθώς είναι απλά «δύο ερωτευμένοι άνθρωποι».

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Πως γνωρίστηκαν και

ήρθαν κοντά

Ο Νάιτζελ ήταν φίλος της θείας της Ουρσζούλα και ήταν παρών σε δείπνο που έγινε για να γιορτάσει την άφιξη της ανιψιάς της.

Η Ουρσζούλα ένιωσε έλξη προς τον Νάιτζελ και εκείνος άκουγε ενώ

μιλούσε για τις σπουδές της και τι ήθελε να κάνει όταν τελείωνε το σχολείο.

Μετά το γεύμα, πήγε στο δωμάτιό της και δεν περίμενε ποτέ να τον δει πάλι.

Δύο εβδομάδες μετά τη διαμονή της, η θεία της Ουρσζούλα είχε προβλήματα με τον σύντροφό της και αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για τις δυο τους να μείνουν στον Νάιτζελ μέχρι το τέλος των διακοπών της.

Οι δυο τους πέρασαν μέρες μαζί, επισκέπτοντας τα τοπικά αξιοθέατα, ενώ η θεία της ήταν στη δουλειά. Η Ουρσζούλα ενθουσιάστηκε με τη μουσική συλλογή του Νάιτζελ και δέθηκαν με το πάθος τους για τη ροκ μουσική.

«Δεν χρειάστηκε πολύ για δύο ανθρώπους που αγαπούν τη heavy metal μουσική για να δεθούν και να έρθουν κοντά», εξήγησε η Ουρσζούλα.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Η 19χρονη είχε πάθειεμμονήμε το 58χρονο

Συνειδητοποίησε ότι ερωτεύτηκε τον Νάιτζελ και μια νύχτα αποφάσισε να του το πει.

«Ένιωσα πολύ ενθουσιώδης και γεμάτη θετική ενέργεια όταν συνειδητοποίησα ότι τον ερωτεύομαι», δήλωσε η Ουρσζούλα.

«Σχεδόν όπως τα συναισθήματα μου προς αυτόν, μου έδινε ενέργεια για να ζήσω. Είχα πάθει εμμονή με αυτόν.»

Ο Νάιτζελ συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη και είπε στην Ουρσζούλα ότι χρειαζόταν χρόνο για να σκεφτεί. Λίγες μέρες αργότερα, ο Νάιτζελ την πήγε στο αεροδρόμιο και την αγκάλιασε και της έδωσε ένα φιλί, λέγοντας στην Ουρσζούλα ότι είχε τα ίδια συναισθήματα γι ‘αυτήν.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Αρνητική η αντίδραση των γονιών της

Πίσω στην Πολωνία η Ουρσζούλα ανυπομονούσε να πει στους γονείς της για τον Νάιτζελ – αλλά δεν ήταν ευχαριστημένοι και προσπάθησαν να την αποκόψουν από τον Νάιτζελ, αφαιρώντας της το τηλέφωνο και το Διαδίκτυο.

«Τελικά δεν τα κατάφεραν γιατί διατηρούσα επαφή με τον Νάιτζελ και τα συναισθήματά μας γίνονταν ισχυρότερα», εξήγησε.

«Οι γονείς μου σημαίνουν πολλά για μένα. Ήταν πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμουν. Όταν τόσο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου δείχνουν αποδοκιμασία για την σχέση μου, με πληγώνει άσχημα.»

«Τελικά ήξερα βαθιά μέσα μου ότι ανεξάρτητα από το τι θα αποδεχτούν, χρειάζονταν μόνο χρόνο».

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Οιγονείςτης δέχτηκαν τη σχέση της, βλέποντας πόσο ευτυχισμένη είναι

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, όταν η Ουρσζούλα τελείωσε το λύκειο, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει με τον Νάιτζελ. Οι γονείς της υποστηρίζουν τώρα την επιλογή για σύντροφο της κόρης τους, έχοντας δει πόσο ευτυχισμένη είναι και ο Νάιτζελ έμεινε ακόμη και στο οικογενειακό τους σπίτι στην Πολωνία.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Οι ξένοι κοιτάζουν το ζευγάρι και γελούν

Παρόλο που οι γονείς της έχουν αποδεχτεί τη σχέση της με τον Νάιτζελ, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους ξένους που συχνά δείχνουν, κοιτάζουν και γελούν με το ζευγάρι όταν είναι έξω δημόσια.

«Οι μόνες πραγματικές δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω της σχέσης μας είναι οι απόψεις και οι ενέργειες των ανθρώπων», ανέφερε η Ουρσζούλα.

«Περιγράφουν τη σχέση μας ως αμφιλεγόμενη και άρρωστη. Θα κάνουν δυσάρεστα σχόλια, θα μας κοιτάξουν ή θα δείξουν με τα δάχτυλα προς την κατεύθυνση μας.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Αγνοούν τους ξένους και επικεντρώνονται ο ένας στον άλλον

Η Ουρσζούλα δήλωσε ότι η αντιμετώπισή τους είναι να αγνοούν την αρνητική συμπεριφορά και να επικεντρώνονται ο ένας στον άλλο.

«Δεν θα λυθεί ποτέ τίποτα όταν προσπαθούμε να συζητήσουμε με ανθρώπους και να τους πείσουμε», εξήγησε.

Η Ουρσζούλα και ο Νάιτζελ ζούνε μαζί εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αλλά εκείνη σχεδιάζει να επιστρέψει στην Πολωνία μετά το καλοκαίρι για να πάει στο πανεπιστήμιο.

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν θέλει παιδιά

Οι ίδιοι οι γονείς της έχουν ηλικιακή διαφορά 17 ετών και η Ουρσζούλα αποφάσισε ότι δεν θέλει παιδιά, καθώς αισθάνεται ότι έχει στιγματιστεί μεγαλώνοντας. Ο Νάιτζελ δεν έχει δικά του παιδιά.

«Εγώ και ο Νάιτζελ αμέσως συμφώνησαμε σε αυτό», είπε για την απόφαση.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως μητέρα ακόμα και στο μέλλον και οι δύο πιστεύουμε ότι λόγω της ηλικίας του δεν θα ήταν καλή ιδέα. Ήξερα ότι σε μια σχέση με ένα τέτοιο τεράστιο χάσμα, έπρεπε να σκεφτώ το γεγονός ότι δεν θα αποκτήσω παιδιά.»

«Στο μέλλον θέλουμε να παντρευτούμε και απλά να ζήσουμε μαζί. Θέλουμε να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι και να το καταστήσουμε ένα μέρος γεμάτο αγάπη και σεβασμό».

Η Ουρσζούλα κάλεσε τους επικριτές τους να συνειδητοποιήσουν πόσο ταπεινωτικά και επιβλαβή είναι τα σχόλια τους.

«Σε όλους όσους επικρίνουν τη σχέση μας, δικαιούστε να έχετε τη γνώμη σας εφόσον δεν είναι καταχρηστική και επιβλαβής. Δείχνοντας με τα δάχτυλα στο δρόμο και φωνάζοντας δυνατά δεν είναι ο τρόπος για να εκφράσεις γνώμη ή να διαφωνήσεις για κάτι.»

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν έχουν πάντα να κάνουν με το κλασικό στερεότυπο

«Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι είμαστε πολύ διαφορετικοί αλλά κανείς δεν μπορεί να κρίνει ή να βλάπτει ανθρώπους εξαιτίας αυτού. Οι σχέσεις ηλικίας με μεγάλη διαφορά δεν έχουν πάντα να κάνουν με το κλασικό στερεότυπο.»

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Έχουν διαφορά στην ηλικία, αλλά όχι στηναγάπη

«Απλά ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε πόσα όμορφα ζευγάρια υπάρχουν στον κόσμο με μικρότερη ή μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Ίσως να έχουν διαφορά στην ηλικία αλλά όχι στην αγάπη. Σε όποιον έχει σχέση με διαφορά ηλικίας, εστιάστε στην ευτυχία με τον σύντροφό σας και μην σκεφτείτε ποτέ ότι κάνετε κάτι λάθος ή ηθικά ανάρμοστο. Ποτέ μην ξεχνάτε να πείτε και να δείξετε πόσο αγαπάτε τον σύντροφό σας.»

Σχέση μίας μαθήτριας με μεσήλικα: Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο

«Οι σχέσεις διαφοράς ηλικίας είναι σαν οποιαδήποτε άλλη σχέση. Υπάρχουν δύο άνθρωποι ερωτευμένοι που βγαίνουν ραντεβού, περνούν χρόνο μαζί, έχουν σκαμπανεβάσματα όπως κάθε άλλο ζευγάρι. Σε όσους θέλουν να έχουν σχέση με άτομα πολύ μεγαλύτερα ή νεότερα, να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και αν η καρδιά σας σας λέει ότι είναι αυτό, απλά κάντε το. Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο. Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια.»

[enimerotiko.gr]

Leave a Comment