Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έκκληση βοήθειας από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη - ΠΕΙΝΑΩ δεν αντεχω αλλο αυτη την ζωη

Έκκληση βοήθειας από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη - ΠΕΙΝΑΩ δεν αντεχω αλλο αυτη την ζωη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Πρόκειται για την κόρη του γνωστού Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Η ίδια έκανε έκκληση μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook. Η ίδια περνά δύσκολα στο πανέμορφο σπίτι της στο Βραχάτι. Αυτό, διότι της έκοψαν το ρεύμα.

0000

Σύμφωνα με μία από τις στενότερες φίλες της, τη Μαίρη Βιντιάδου, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν έχει στην καθημερινότητά της τα απαραίτητα και αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, λόγω της διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Όσα ανέφερε στην ανάρτησή της

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη με μία συγκλονιστική ανάρτησή της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μοιραστεί αυτή τη δυσκολία της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να

στείλω το μήνυμα! Επίσης δεν έχω να φάω!» , ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-_ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης δεν βρίσκεται στο Βραχάτι μαζί με την κόρη του αλλά ζει στο σπίτι του στην Αθήνα και είναι άγνωστο αν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στην κόρη του. Την ανάρτηση από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη συνόδευαν και φωτογραφίες της στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα στο σπίτι και τον χώρο να φωτίζεται από λάμπα λαδιού, εφόσον δεν έχει ρεύμα το σπίτι.

Μ. Θεοδωράκη: Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Facebook

Leave a Comment