Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη -ΠΕΙΝΑΩ Δεν έχω να φάω τιποτα

Έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη -ΠΕΙΝΑΩ Δεν έχω να φάω τιποτα

Έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν έχω να φάω»

Χωρίς ρεύμα ζει τις τελευταίες ημέρες η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και κάνει έκκληση μέσω του facebook για βοήθεια.

0000

Η κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς ζει στο -κατά τα άλλα- όμορφο σπίτι της οικογένειας στο Βραχάτι χωρίς ρεύμα καθώς της τον έκοψαν.

Σύμφωνα με μία από τις στενότερες φίλες της με την οποία επικοινώνησε το gossip-tv, τηΜαίρη Βιντιάδου,η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν έχει στην καθημερινότητά της τα απαραίτητα και αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, λόγω της διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη με μία συγκλονιστική ανάρτησή της στη

σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μοιραστεί αυτή τη δυσκολία της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το μήνυμα! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-_____ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης δεν βρίσκεται στο Βραχάτι μαζί με την κόρη του αλλά ζει στο σπίτι του στην Αθήνα και είναι άγνωστο αν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στην κόρη του.

Την ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη συνόδευαν και φωτογραφίες της στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα στο

σπίτι και τον χώρο να φωτίζεται από λάμπα λαδιού, εφόσον δεν έχει ρεύμα το σπίτι.

Δείτε την ανάρτηση:

Leave a Comment