Ψυχαγωγία Ενημέρωση

ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΕ ο Νταλάρας - Η αστυνομία δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα

ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΕ ο Νταλάρας - Η αστυνομία δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα

Γιώργος Νταλάρας:Με μια ανάρτηση στο Facebook αποφάσισε να πάρει θέση ο γνωστός τραγουδιστής για τα βίντεο με τα επεισόδεια στη Νέα Σμύρνη, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Γιώργος Νταλάρας: Όσα έγραψε στο Facebook

Ο Γιώργος Νταλάρας πήρε θέση για τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας τα

0000

βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαρτίου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και τον ξυλοδαρμό πολίτη από άνδρες της αστυνομίας.Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε λόγο για απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές.

«Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Γιώργος Νταλάρας: Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Χωρίς λόγο

Γιατί τέτοια βαρβαρότητα; Τι έγινε πατριώτες; Ξύλο στην Νέα Σμύρνη; Απόγευμα στην πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά; Απαράδεκτες εικόνες που θυμίζουν μαύρες εποχές. Θλίψη και απογοήτευση.

Ποιος είναι άραγε ο τόσο σοβαρός λόγος που μπορεί να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις; “ΠΟΝΑΩ!”. Εικόνα που παραπέμπει στο “I can’t breathe” της Αμερικής.

Η αστυνομία επιβάλλεται εκτός από την Ε.Δ.Ε., να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι δεν μπορεί να

κατεβάζει στο δρόμο καταστολείς με ψυχικά προβλήματα, γιατί οι εικόνες αυτό δείχνουν.
Η κοινωνία μας είναι βαθιά πληγωμένη, οι γειτονιές είναι ρημαγμένες και τέτοιες πρακτικές δυναμιτίζουν το μέλλον της χώρας. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι κυβερνώντες.

Υπενθυμίζουμε πως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασηςμε αφορμή βίντεο και καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με άσκηση βίας από αστυνομικούς σε βάρος πολιτών.

Leave a Comment