Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εξαλλη η Νάνσυ Παραδεισανού στο Best Friend’s Fear: Χαστούκισε τον Σάββα Πούμπουρα

Εξαλλη η Νάνσυ Παραδεισανού στο Best Friend’s Fear: Χαστούκισε τον Σάββα Πούμπουρα

Η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν το θύμα της χθεσινής φάρσας του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend Fear. Η συνεργάτιδα του «Πρωινού» πήγε με συνεργό την Άννα Ζηρδέλη να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του Best Friend’s Fear είναι φανερός ο εκνευρισμός της Νάνσυ Παραδεισανού, όταν οι δύο δερματολόγοι επιμένουν για μια σέλφι, ενώ επανειλημμένα σχολιάζουν πόσο μεγάλοι θαυμαστές της είναι.

Στη συνέχεια και αφού προχώρησαν στη θεραπεία με το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας αποδείχθηκε ότι δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της και φαινόταν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της έχασε την ψυχαριμία της με τον υποτιθέμενο γιατρό. «Θα σκάσεις;» του είπε. Ο γιατρός απάντησε: «Θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και τότε η Νάνσυ εξερράγη: «Ρε άντε γαμ ρε μαλ που θα μου πεις εμένα να σκάσω». Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο παρουσιαστής του Best Friend’s Fear Σάββας Πούμπουρας, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να ξεσπά πάνω του, να τον χτυπάει, πριν πέσει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Δείτε το απόσπασμα από το Best Friend’s Fear:

0000

Η συνεργάτιδα του «Πρωινού» Νάνσυ Παραδεισανού βρίζει, έχοντας χάσει την ψυχραιμία της με την φάρσα που της έστησε το Best Friend’s Fear.

Leave a Comment