Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της - Οι γονείς μας πεθαίνουν και εσείς πάτε για ποτάκι

Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της - Οι γονείς μας πεθαίνουν και εσείς πάτε για ποτάκι

Τατιάνα Στεφανίδου: Η γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης του «Alpha» και της εκπομπής »Tlive» ξέσπασε κατά των νέων και είχε το λόγο της. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως πηγαίνουν για ποτό, ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα, λόγω του κορωνοϊού. Αναλυτικότερα:

0000

Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα όσα ανέφερε

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε αρχικά: «Ακούστε τη φωνή των ανθρώπων που υποφέρουν. Θα ακούσετε σε λίγο και τη φωνή του κ. Βασιλακόπουλου που θα έρθει κοντά μας. Θα ακούσετε τη φωνή των γιατρών. Θα σας πούμε, τι γίνεται στα

1

νοσοκομεία. Όμως, κάποιοι είναι πέρα βρέχει. Μιλάμε για χιλιάδες νέους ανθρώπους. 11.30 τη νύχτα πάνω από χίλια άτομα στην Κυψέλη; 09.30 το βράδυ πάνω από χίλια άτομα στο Φάληρο; Πάνω από χίλια άτομα στο Αριστοτέλειο; Υπαίθρια κορωνοπάρτι;».

Σχόλια Τατιάνας Στεφανίδου: Το ξέσπασμά της κατά των νέων.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε στη συνέχεια: «Οι παππούδες και οι γονείς μας

πεθαίνουν. Άλλοι δεν έχουν να φάνε και πάμε, με το ποτάκι; Εντάξει! Είπαμε, καταλαβαίνουμε το σκάσιμο. Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να βγείτε έξω. Το καταλαβαίνουμε να πάτε μία βόλτα στην παραλία. Να πάτε τη βόλτα σας στην πλατεία. Όμως, είναι εικόνα, αυτή; Και πάμε μετά και χτυπάμε, με τις πέτρες τους αστυνομικούς, επειδή πήγαν να κάνουν έναν έλεγχο;».

Τ. Στεφανίδου: Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Alpha» και της εκπομπής »Tlive»

Leave a Comment