Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εξαλλος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όταν τους είδε όλους κάτω στην παράλια

Εξαλλος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όταν τους είδε όλους κάτω στην παράλια

Μέτρα ώστε να τηρηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη, προανήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος έγινε έξαλλο, βλέποντας τις νέες εικόνες με κόσμο στην παραλία.

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με αφορμή τις εικόνες με το πλήθος κόσμου να κυκλοφορεί στο παραλιακό μέτωπο, ο κ. Ζέρβας δήλωσε πως είναι μια κατάσταση που δεν πρόκειται να συνεχιστεί. «Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Αύριο, εφόσον δεν αλλάξει αυτή η εικόνα, προχωράμε σε μέτρα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο είτε αποκλεισμού της παραλίας είτε «ζωνοποίησης» της, χωρίς να διευκρινίσει πώς αυτό θα υλοποιηθεί.

Ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας αυστηροποίηση των

0000

μέτρων και των ελέγχων,

Κόσμος στην παραλία της Θεσσαλονίκης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στις τηλεοπτικές εικόνες, φαίνονται πολίτες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας, βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο ή για βόλτα στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, κάποιοι από τους πολίτες φαίνονται να κρατούν και καφέ στο χέρι, χωρίς να αθλούνται.

Την ώρα εκείνη, ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας, που βρισκόταν στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού Open, είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».

Leave a Comment