Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Αλέξη Κούγια - Του έκλεισε το τηλέφωνο

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Αλέξη Κούγια - Του έκλεισε το τηλέφωνο

Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος στη διάρκεια της εκπομπής του, το πρωί της Παρασκευής, καθώς ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, του έκλεισε το τηλέφωνο, όπως έχει κάνει τις τελευταίες μέρες και σε άλλους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας βγήκε το πρωί της Παρασκευής τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα”, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση.

Αφού είχαν περάσει πέντε

0000

λεπτά και ενώ ξεκίνησαν να κάνουν ερωτήσεις οι συντάκτες της πρωινής εκπομπής, ο Αλέξης Κούγιας τους είπε να τον πάρουν ξανά τηλέφωνο σε 15’ γιατί έπρεπε να ετοιμαστεί.

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Παπαδάκη δεν μπόρεσε να κρυφτεί

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος επέμεινε στις ερωτήσεις, με τον Αλέξη Κούγια να του κλείνει το τηλέφωνο. Στην αρχή, ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ, λέγοντας «είσαστε ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα», στη συνέχεια, όμως, δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του.

Γιώργος Παπαδάκης: “Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα”

«Όταν δεν σας συμφέρει

κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο Δεν πειράζει. Με κάλυψε το

κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» κατέληξε έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.

Leave a Comment