Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έξαλλος ο Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά - Nα κλείσουν όλα άμεσα!

Έξαλλος ο Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά - Nα κλείσουν όλα άμεσα!


Έξαλλος ο Σύψας από τις εικόνες έξω από τα μαγαζιά, θέλει να κλείσουν όλα άμεσα!

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση εισήγηση από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για κλείσιμο της αγοράς

Οι εικόνες με τον πολύ κόσμο έξω από τα

0000

καταστήματα(φορώντας τις μάσκες του) μετά τοάνοιγματης αγοράς, προκάλεσαν την έκρηξη του καθηγητή λοιμωξιολογίαςΝίκου Σύψα, ο οποίος εκνευρισμένος τόνισε ότι πρέπει να ληφθούνμέτραγια τη μείωση της κινητικότητας και άμεσα, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να γίνει άμεση εισήγηση γιακλείσιμοτης αγοράς!

«Η επιδημία είναι ακόμα άσχημη, ενώ έχει έρθει και η μετάλλαξη η οποία μεταδίδεται ταχύτατα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά αν συνεχιστούν αυτές οι εικόνες. Τέτοιες εικόνες είχαμε δει τα Χριστούγεννα στο Harrod’s και δείτε τώρα που είναι το Λονδίνο. Οι εικόνες της Ερμού δεν μας δείχνουν αποστάσεις αλλά συνωστισμό», είπε χαρακτηριστικά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο γιαάμεση εισήγησηαπό την επιτροπή λοιμοξιολόγων γιακλείσιμο της αγοράς!

Μάλιστα, συνέδεσε την κατάσταση και με το

άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείωντην 1η Φεβρουαρίου: «Η αύξηση της κινητικότητας θα φέρει και άμεση αύξηση των κρουσμάτων. Τα σχολεία θα ανοίξουν μόνο αν έχουμε σταθερή τάση στα κρούσματα. Το πιο λογικό είναι να ανοίξουν 1η Φεβρουαρίου, αλλά είναι υψηλού κινδύνου το άνοιγμα αυτό γιατί τα παιδιά σε αυτές τις βαθμίδες συμπεριφέρονται σαν ενήλικες».

Πάντως τέτοιον εκνευρισμό για την εδώ και μήνες σαρδελοποίηση στα ΜΜΜ και τα 25-30 άτομα μέσα στις τάξεις, που πολλές φορές είναι και μικρές, δεν έχουμε δει

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment