Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εξω φρένων ο Πυργίδης - Ορμηξε κατα πανω της απο τα νευρά του

Εξω φρένων ο Πυργίδης - Ορμηξε κατα πανω της απο τα νευρά του

«Δεν είσαι γκόμενά μου» της φώναξε ο Δημήτρης Πυργίδης

Απόψε, λίγο πριν το live του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Η Άννα Μαρία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της στον Δημήτρη επειδή θεωρεί πως δεν τη

0000

στηρίζει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι. Ο Δημήτρης εξοργισμένος της απαντά λέγοντας της, μεταξύ άλλων, «πως δεν είσαι γκομενά μου» φράση που πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στους δύο συγκατοίκους.

Οι δύο παίκτες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους και να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις στο αποψινό live στις 21.00. Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τον καβγά τους:

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν στο σπίτι του Big Brother. Απόψε στο 7ο live του παιχνιδιού ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχεται στο πλατό τον Γιώργο Τσαλίκη και μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα αναλύσουν όλα όσα συνέβησαν τις μέρες που προηγήθηκαν αλλά και όλα όσα θα δούμε απόψε!

Αυτή την εβδομάδα ο Big Brother αποφάσισε να υπενθυμίσει στους παίκτες πως το σπίτι έχει κανόνες. Δύο από τους παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι γιατί παραβίασαν αυτούς τους κανόνες. Για δευτερη φορά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε και στο αποψινό live το τηλεοπτικό κοινό θα πρέπει για μία ακόμα φορά να αποφασίσει ποιος θα είναι εκείνος που θα φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Στο αποψινό live θα δούμε για πρώτη φορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Μπλε Δωμάτιο του σπιτιού όπου συναντά τις δύο πρωταγωνίστριες της εβδομάδας, την Αφροδίτη και τη Σοφία. Πώς θα αντιδράσουν οι δύο παίκτριες στις ερωτήσεις του; Ποια θα είναι η στάση που θα

κρατήσουν; Δέχεται η Σοφία τον τίτλο του στρατηγού; Επιπλέον η σχέση της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Πυργίδη φτάνει στα άκρα μετά από έναν καβγά; Οι δίδυμοι αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μία νέα αποστολή-έκπληξη η οποία επηρεάζει όλο το σπίτι.

Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Αφροδίτη, Βλαδίμηρος, Ραμόνα, Σοφία και Χρήστος Μακρίδης έχουν ήδη ετοιμάσει τα πράγματά τους. Ποιος θα περάσει την εξώπορτα από το σπίτι του Big Brother; Η απάντηση απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality από Δευτέρα – Πέμπτη στις 23.00 και τις Παρασκευές το live show στις 21.00.

Δείτε το video με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού να συζητάει με την Αφροδίτη και την Σοφία:

Leave a Comment