Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Eκτάκτως στο νοσοκομείο η Ελένη Μενεγάκη θορυβημένοι οι γιατροί ζήτησαν άμεσα εξετάσεις

Eκτάκτως στο νοσοκομείο η Ελένη Μενεγάκη θορυβημένοι οι γιατροί ζήτησαν άμεσα εξετάσεις

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ελένη Μενεγάκη – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πρόσφατα είχε παραπονεθεί στον «αέρα» της εκπομπής της για έντονο πονοκέφαλο.

Η παρουσιάστρια του MEGA, μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει με την υγεία της.

Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια

Σύμφωνα με δημοσίευμα τουπεριοδικού Ciao, όταν οι πονοκέφαλοι της Ελένης Μενεγάκη άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνοί και ενώ η ίδια προσπάθησε να μην δώσει σημασία και να συνεχίσει την δουλειά της, οι δικοί της άνθρωποι, όπως αναφέρει δημοσίευμα, την πίεσαν να επισκεφθεί γιατρό προκειμένου να διαπιστώσει τι της συμβαίνει.

Το ίδιο ακριβώς της είπε και ο γιατρός της, ο οποίος ανησύχησε πάρα πολύ με το γεγονός ότι οι πονοκέφαλοι επέμεναν και δε υποχωρούσαν με τα παυσίπονα, παρά το γεγονός ότι δε έβλεπε κάποιον προφανή λόγο γι’ αυτούς.

Έτσι, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ακόμα δε έχουν βγει, ωστόσο, οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάσταση της υγείας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ καλή και ότι οι πονοκέφαλοι είναι αποτέλεσμα στρες.

Leave a Comment