Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εκτός εαυτού ο Εισαγκελατος - Ο Τζόκοβιτς είναι ένας ψεκασμένος και συγνώμη που το λεω

Εκτός εαυτού ο Εισαγκελατος - Ο Τζόκοβιτς είναι ένας ψεκασμένος και συγνώμη που το λεω

Πυρά κατά του κορυφαίου τενίστα του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς εξαπέλυσε ο Νικόλαος Εισαγκελατος μέσα από την εκπομπή του χθες το απόγευμα.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με την υπόθεση του Σέρβου κορυφαίου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς, που έφτασε στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο Australian Open αλλά οι

0000

αυστραλιανές αρχές ετοιμάζονται να τον απελάσουν, καθώς φαίνεται να μην δέχονται το ιατρικό του έγγραφο που τον εξαιρεί από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Το θέμα σχολίασε στην εκπομπή του «Live News» ο παρουσιαστής Νικόλαος Εισαγκελατος, χαρακτηρίζοντάς τον ψεκασμένο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον

«αέρα» της εκπομπής του:

«Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυνή του. Το πιθανότερο είναι ότι δε θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το

πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G».

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο λόγω της υψηλής του επίδοσης στο τένις αλλά και λόγω της καταγωγής του.

Κοιτάξτε το βίντεακι

Leave a Comment