Ψυχαγωγία Ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που απήγαγαν και κακοποίησαν ανήλικο στη Θεσσαλονίκη

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που απήγαγαν και κακοποίησαν ανήλικο στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν απόαστυνομικούςτης Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη. Συγκεκριμένα, για τον 24χρονο,ασκήθηκε δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, ενώ για τον 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Πρόκειται για τους:

HEDAR MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.

0000

WAHAB ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 17χρονος ομοεθνής τους έζησε τη φρίκη των δύο ανδρών καθώς αφού τον απήγαγαν, ασέλγησαν σε βάρος του βιντεοσκοπώντας τις πράξεις του και ζητούσαν λύτρα από συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι δυο δράστες, κατάφεραν να παρασύρουν το 17χρονο αγόρι, σε κατάστημα ενδυμάτων όπου εργαζόταν ο ένας από τους απαγωγείς. Τηλεφώνησαν σε συγγενή του και ζήτησαν 10.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όσο περίμεναν για τα λύτρα, τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του ενώ τον βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια ο 24χρονος, ασέλγησε σε βάρος του, με τον 28χρονο να συνεχίζει να καταγράφει τις εικόνες φρίκης με το κινητό του τηλέφωνο.

Τον κράτησαν όμηρο για ένα ολόκληρο 24ωρο και τον άφησαν να φύγει, όταν παρέλαβαν από συγγενικό του πρόσωπο, μόλις 200 ευρώ.

Το αγόρι έκανε καταγγελία στην αστυνομία, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο με τα βίντεο που είχαν καταγράψει.

Leave a Comment